Connect with us

Reality Show

Șase concurenți continuă lupta la Survivor România: ”E momentul să tragem foarte tare”

Published

on

Reclame

Timpul trece repede atunci când ești în confortul tău și alegerile tale impactează modul în care trăiești fiecare zi. Dar când de fiecare dată ești nevoit să lupți pentru recompense și pentru șansa de a rămâne în show, totul se schimbă. Nopțile sunt mai lungi, dorul mai apăsător și puterea se dublează. La Survivor România au mai rămas doar șase concurenți, iar aceștia vor intra în penultima săptămână a competiției. 

E anunțul momentului: Cei de la PRO TV, dați de gol. Cine ar putea fi următoarea persoană eliminată de la Survivor: „Gașca falșilor”

În urmă cu doar câteva zile, Andreea Moromete a părăsit emisiunea și a ratat șansa de a se îndrepta spre finală, iar ecourile deciziei ei de a nu folosi simbolul și de a-l pasa spre Alexandra Porkolab vor răzbate și-n această seară. ”Parcă are sens reacția ei”, va comenta Andrei, în timp ce Alexandra va admite că a fost total surprinsă: ”Nu m-am așteptat să mi-l dea mie. Mă simt norocoasă”. 

”O să fie în finala Survivor 2023 și are chiar toate șansele să câștige”. Ce a dezvăluit Majda Aboulumosha

Singura mea dorință a fost să rămân cu Ștefi și cu Carmen”, va spune astăzi Krișan, reușind astfel să sublinieze că strategia lor a funcționat. Rămâne de văzut ce vor face de acum micul grup în contextul în care celălalt grup are simbolul la îndemână, și automat o putere mai mare mâine seară. 

Până atunci, diseară, cei șase membri ai tribului Taino vor reveni pe traseu în jocul pentru Recompensă, iar miza va fi peste măsura așteptărilor lor: o excursie în Columbia, cu avionul, somn în hotel, plimbări și mese la restaurant. ”Sunt super concentrată azi. Ne apasă sentimentul că ne gândim la acasă. E momentul să tragem foarte tare”, va spune Carmen. Oare va reuși ea să obțină victoria? 

Dan Pavel, prezentatorul show-ului SURVIVIOR ROMÂNIA a făcut dezvăluri despre marele câștigător!

Doar câteva ore rămase până la un nou episod. Emoții mai puternice ca niciodată. Doar două săptămâni până la finala din 24 mai. Unul singur va ridica trofeul deasupra capului și va deveni câștigătorul anului. 

Nu ratați, de la ora 21:30, la PRO TV, o nouă ediție a unui sezon puternic sezon SURVIVOR ROMÂNIA! Emisiunea poate fi urmărită, cu o zi în avans, pe VOYO! 

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending