Connect with us

Life Style

Scandal Andreea Marin – TVR. Zâna vrea despăgubiri uriașe după ce emisiunea „Prețuiește viața” a fost scoasă din grila TVR 1!

Published

on

Un nou scandal i-a amploare în media. 

Zâna suprizelor vrea bani de la TVR dupa ce emisiunea ei a fost scoasă din grilă grila de primăvară după ce un sezon a inregistrat audiente considerabile.

Andreea Marin vrea 100.000 de mii de euro despagubiri dupa ce emisiunea „Pretuieste Viata” a fost intrerupta de la TVR 1, scrie Ring

In ciuda crizei prelungite pe care o traversează TVR, Andreea Marin are toate şansele să semneze un acord şi să fie despăgubită până în toamnă cu o sumă importantă. La începutul anului, „Zâna” şi-a împuternicit avocatul să pună în aplicare clauzele privind nerespectarea contractului pentru realizarea emisiunii „Preţuieşte Viaţa!”, iar discuţiile sunt la un pas de finalizare, scrie realitatea.net.

Contactată de „ring”, Irina Radu, coordonatoare cu atribuţii de director la Direcţia Programe, a confirmat că TVR a ajuns la o înţelegere cu Andreea Marin şi urmează ca părţile să semneze documentul care pune capăt oficial conflictului cu diva.

RADAR DE MEDIA  a scris aici despre scoaterea din grila TVR 1 a emisiunii „Pretuieste Viata”.

andreea marin ramona badescu iuliana tudor 2andreea marinandreea-marin-emisiune-32Foto Credit: TVR

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Mihnea

  24 iulie 2014 at 11:00

  S-a scos ! Oricum cu emisiunea aia de cacat nu facea nici un rating , asa macar stie pentru ce se lupta , pentru banii contribuabililor ! singura pozitie pentru a mai face ceva in tv este Capra !

 2. dan

  23 iulie 2014 at 14:07

  In pofida frumusetii ei, Andrea M. dovedeste a fi o persoana fatarnica, ridicola si indecenta. Nu poate fi altfel, o femeie care, ani de zile si-a exhibat nurii, fara jena, pe toate tarabele, ea, alaturi de cealalta toapa, M. Radulescu, fiind cele care au dat tonul la puzderia de fatuci nerusinate, care-si expuneau buricele si fesele – cu tupeu – in spatiul public, media…. Degeaba se da „doamna”acum, scotand si o….”carte” – „Pretuieste viata” in care, stand „cracita”si aratandu-ne nurii, ne susura, duios, ce… numai ea stie si poate si noi, nu. O pretioasa ridicola, paralela cu firescul.

 3. Livia Pila

  23 iulie 2014 at 12:36

  Andreea Marin e o expirata ridicola, o smechera si o snapana! Iar Stelian Tanase si Irina Radu niste incompetenti! Sa plateasca ei, din buzunarele lor, costurile rezilierii!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending