Connect with us

A-Z NEWS

Scandal în lumea mondenă: Monica Columbeanu l-a înșelat pe Irinel

Published

on

Reclame

Presa de scandal scrie ca fotomodelul Monica Columbeanu nu este sotia perfecta si ca aceasta ar fi avut si alte relatii …

Cel care a dat tonul scandalului este chiar fostul şofer al soţiei lui Irinel, modelul Ricky, despre care se spune a că reprezentat pentru tânăra Monica mai mult decât un simplu angajat.

Zvonurile au fost confirmate atât de designerul Cătălin Botezatu, care însă nu a vrut să ofere amănunte în acest sens, cât şi de iubita acestuia, Bianca, despre ale cărei resentimente faţă de Monica se ştie de mai mult timp.

Libertatea a publicat astăzi, sub protecţia anonimatului, declaraţia unui martor la infidelităţile doamnei Columbeanu.

“Monica şi şoferul ei, Voicu, au apărut de mai multe ori în Clubul Kasho (n.r. – local de lux din Braşov) în urmă cu un an. Veneau împreună cu mai multe fete, dar fără Irinel, şi stăteau până dimineaţa, când plecau cu toţii. Odată au stat chiar lângă masa noastră şi i-am putut observa bine”, scrie publicaţia citată.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. rüya tabiri

    24 iunie 2010 at 01:49

    dispenses employ a fantastic web page decent Gives gives thanks for the effort to help out people

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending