Connect with us

Televiziune

Scandal monstru între Banciu și Badea, după ce Mihai Bendeac a fost dat afară de la Antena 1

Avatar

Published

on

Emisiunea “iComedy”, prezentată de Mihai Bendeac, a fost scoasă din grila Antena 1, motivul principal stând în faptul că Radu Banciu a fost invitat în una din edițiile emisiunii. Imediat după încheierea respectivei ediții, Mircea Badea i-a atacat furibund pe Banciu și Bendeac, iar vedeta B1 TV nu a putut sta deoparte.

radu banciu

“A venit comunicatul lui Mihai Bendeac undeva în jurul prânzului unde el confirmă practic că Gâdea și Badea ar fi aflat de această emisiune, s-au dus direct la Felix, deși ei reprezintă Antena 3. S-au dus direct la Felix și au spus ăluia tot ce trebuia să audă, s-a făcut ăla foc și pară și a interzis această prezență. Mă bucur că deranjez într-un asemenea hal un trust de presă din România, o televiziune care se consideră buricul pământului, mă bucur că am stârnit zâzanie între oameni atât de importanți. Trebuie să fac niște precizări, iar prima dintre ele ar fi că aseară am avut dreptate când am spus că acest conflict care mocnea atunci să mi se datoreze fără ca eu să fiu decât o victimă colaterală. Am contribuit până la urmă și sunt mândru că am dereglat acolo niște rotițe în acest mecanism sângeros care este Antena 1 și de reprimare a libertății de exprimare”, a spus Radu Banciu in cadrul emisiunii “Lumea lui Banciu”, de la B1 TV.

Comentarii

comments

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Avatar

  Jerry

  10 septembrie 2016 at 15:59

  The Samsung Galaxy S6 includes a 2,550mAh battery, which actually isn’t that large for a phone with a QHD 5.1-inch display.

 2. Avatar

  Ilie

  17 octombrie 2013 at 12:31

  La cat mai multe….”dereglari’ de acest fel. =))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending