Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Fosta sotie a lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu a aparut ieri pe un post public de televiziune afirmand ca a fost hartuita. Agresorul fiind fostul prieten al acesteia. Agresata in mai multe randuri, Mariana Moculescu a cerut ajutor fostului sot, Horia Moculescu. Neajutata de acesta, Mariana a primit sprijin din partea Nikitei, de altfel cunoscuta pentru agresivitatea ei.

Acum, mai nou, in casa lui Horia Moculescu se afla doi noi membri: celebra Nikita si copilul sau. Situatie pe care Horia Moculescu nu vrea sa o accepte, acesta cerand sprijinul politiei pentru scoaterea’chiriasei” din casa.

Neajutata de fostul sot, dar cu o noua prietena alaturi, Mariana Moculescu lupta acum pentru drepturile femeii. Fosta sotie a lui Horia Moculescu si-a exprimat public dispretul pentru legile prea blande privind femeile hartuite. Statul nedispunand de legi dure, care sa-i pedepseasca pe hartuitorii femeilor.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Facebook

IN Trending