Connect with us

Emisiuni

Scandal uriaş la Cireaşa de pe Tort. Ovidiu Niculescu către Diana Dumitrescu: „Ciocu’ mic şi joc de glezne”

Published

on

Pentru Diana Dumitrescu şi Ovidiu Niculescu, luna sărbătorilor începe cu scântei la Cireaşa de pe Tort. De la câteva glume aparent nevinovate, cei doi au ajuns să se certe ca la uşa cortului, Diana Dumitrescu părăsind prematur platoul de filmare.

Deşi tema săptămânii, „petrecerea de majorat”, părea a fi un prilej bun ca invitaţii, Cristi Greţcu, Paula Chirilă, Diana Dumitrescu şi Ovidiu Niculescu, să povestească amintiri din adolescenţă, discuţiile au escaladat într-un scandal în toată regula.

La majoratul lui Cristi Greţcu, joi, 4 decembrie, spiritele deja încep să se încingă, dar vineri, 5 decembrie, la cina Paulei Chirilă, Ovidiu Niculescu sare la atac asupra Dianei Dumitrescu. Blonda nu a gustat glumele cu tentă erotică făcute de Niculescu în limuzină. „Nu mă inspiri la altceva”, i-a spus Niculescu, la care Diana l-a făcut, mai mult sau mai puţin voalat, „frustrat”.

Diana Dumitrescu

La cină, Diana a stat mai mult cu ochii în telefon. „Mi-aş dori să cunosc nişte oameni care nu jignesc. Dar când oamenii încep să jignească, te cam saturi, şi atunci te retragi în lumea online, e mult mai safe”, a spus Diana, la care Niculescu a replicat „Ridică-te şi pleacă dacă nu ştii să comunici direct”.

Iar când aceasta s-a arătat jignită de replicile lui Ovidiu Niculescu, actorul a ţinut să îi explice că nu a făcut asta, dar nu se dă în lături, dacă e cazul: „Dacă vrei, încep de acum să te jignesc şi o să-ţi bagi capul în pământ”. Diana Dumitrescu nu a mai rezistat: „Să mori tu că o să-mi bag capul în pământ!”, a reacţionat blonda, iar lui Niculescu i-a sărit ţandăra. „Ciocu’ mic şi joc de glezne”, i-a spus Ovidiu, Dianei.

Ovidiu Niculescu

Oricât au încercat Cristi Greţcu şi Paula Chirilă să calmeze spiritele, eforturile lor au fost sortite eşecului. Ofensată, Diana Dumitrescu nu a mai vrut să răspundă provocărilor actorului şi, înainte ca Paula Chirilă să aducă pe masă toate preparatele, s-a ridicat şi a plecat de la filmări.

Tensiunea creşte iar invitaţii sunt într-o situaţie delicată vineri, 6 decembrie, când vine rândul Dianei să îşi primească la cină oaspeţii, printre care şi inamicul ei din seara precedentă. Oare va mai găti Diana pentru majoratul ei, sau va renunţa definitiv? Răspunsul îl veţi afla sâmbătă la Cireaşa de pe Tort, iar duminică, 7 decembrie, Ovidiu Niculescu încheie disputa pe teren propriu.

De la ce s-au luat vedetele, cum a evoluat conflictul fără precedent la Cireaşa de pe Tort, dar şi cum a comentat bucătarul Horia Vîrlan, veţi putea vedea urmărind emisiunea, de joi, până duminică, de la 19.30, exclusiv la Prima TV.

Foto credit: Prima TV

Facebook Comments Box
Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Emisiuni2 ore ago

Am aflat câştigătorul sezonului 12 Chefi la cuțite. Secretul ANTENEI 1 dezvăluit doar de Viperele Vesele. Deznodământul acestui sezon o premieră pentru emisiunea de la ANTENA 1!

Monden9 ore ago

Gabriela Cristea s-a săturat să audă discuții despre situația ei financiară și a spus adevărul

Seriale10 ore ago

Luminița, diseară, în Clanul: „Băiatul meu nu mai e în siguranță unde l-ai trimis. Tu l-ai băgat acolo, tu să-l scoți. Și repede. Nu mă face să…”

Horoscop13 ore ago

Zodiac chinezesc pentru luni, 25 septembrie 2023. Șobolanul trebuie să-și păstreze calmul

Horoscop14 ore ago

Zodii care își ascund sentimentele. Nativii care sunt greu de citit

Analize Audiente TVo zi ago

PRO TV a dat lovitura cu Andreea Marin la show-ul Săriți de pe fix! Umilință pentru Adela Popescu. Vedeta PRO cifre de audiență mai mici decât Zâna Surprizelor!

Reality Showo zi ago

Chefi la cuţite strânge rândurile competiţiei într-o nouă etapă a show-ului culinar: „Un bootcamp cum nu s-a mai pomenit!”

AUDIENȚE TVo zi ago

Cel de-al doilea episod al noului sezon iUmor, lider detaşat de audiență

TV Divertisment Showo zi ago

Un erou în carne și oase și un căpitan de vas, printre concurenții de duminică, de la “Tu urmezi!”

AUDIENȚE TVo zi ago

Peste 1.1 milioane de telespectatori au fost, aseară, cu ochii pe Vocea României. Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Horoscop2 zile ago

Horoscopul zilei de duminică, 24 septembrie 2023. Ce nativ vor pierde pe toate planurile

Facebook

Advertisement

IN Trending