Connect with us

A-Z NEWS

Scandalul interviului cu Ciolos de la TVR: Şefa televiziunii, chemată de Parlament pentru explicaţii!

Published

on

Preşedintele CA al TVR Irina Radu va fi audiată luni, începând cu orele 14.00, în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, a declarat preşedintele comisiei, Gigel Ştirbu, solicitarea fiind făcută în urma refuzului TVR de a difuza un interviu acordat de premierul Dacian Cioloş, informeaza Mediafax.  

 

„Audierea a fost solicitată de mai mulţi colegi din Comisie. Sunt câţiva colegi care, pe bună dreptate, sunt revoltaţi. Nouă ni se solicită de fiecare dată să salvăm TVR, să găsim soluţii, iar conducerea instituţiei ia decizii, din punctul meu de vedere, deloc benefice. Care este rolul TVR în definitiv, dacă şefa instituţiei ia astfel de decizii de a cenzura apariţia primului-ministru pe postul public de televiziune?”, a declarat deputatul PNL Gigel Ştirbu.

El a precizat că Irina Radu, preşedintele CA al TVR, a fost convocată la ora 14.00 pentru a fi audiată cu privire la motivele pentru care TVR 1 a decis să nu difuzeze un interviu acordat de premierul Dacian Cioloş.

„Având în vedere perioada de campanie electorală pe care o traversăm, conducerea SRTv a decis amânarea difuzării interviului acordat de premierul Dacian Cioloş emisiunii «Viaţa Satului». Dorim evitarea oricăror interpretări care s-ar putea naşte din mai multe motive. Primul motiv decurge din faptul că premierul reprezintă imaginea de campanie a unui partid, ceea ce poate crea impresia unei emisiuni de campanie — şi ar fi incorect; imaginea premierului apare atât pe afişele, cât şi în clipurile electorale care se difuzează pe toate posturile, inclusiv la TVR”, a comunicat duminică TVR

 

Foto Credit: TVR

 

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending