Scapă de risipa alimentară cu un aparat de vidat bun - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Scapă de risipa alimentară cu un aparat de vidat bun

Published

on

aparat de vidat

Evitând acumularea de microorganisme sau microbi, cel mai bun aparat de vidat protejează alimentele. Etanșarea sub vid elimină oxigenul din produse. Fără oxigen, ciupercile și microbii nu se pot extinde. Etanșarea sub vid împiedică degradarea alimentelor și oxidarea. Vidarea previne ca aerul sa atace produsele, făcându-l scutul perfect împotriva factorilor, astfel încât umiditatea să nu se dizolve.

Folosirea unui aparat de vidat alimente bun permite împachetarea rapidă și structurată. În frigider sau congelator, alimentele ambalate în vid necesită mai puțin spațiu, ceea ce vă ajută să vedeți rapid alimentele pe care le păstrați. Etanșarea sub vid păstrează umiditatea, nutrienții și aroma alimentelor. Veți observa această schimbare de aromă.

Etanșarea sub vid elimină o mare parte din aer, evitând procesele chimice declanșate de oxigen care duc la ruinarea produselor. De asemenea, se evită acumularea de contaminări care pot distruge produsele proaspete. Etanșarea sub vid protejează nu numai alimentele de contaminare, ci oprește uleiurile să râncezească în alimente. Previne ca alimentele să-și schimbe culoarea așa cum se întâmplă frecvent în frigider și le împiedică să obțină un miros îngrozitor.

Sigilați cantități mari de mâncare sau gustări simple, precum și porții de salată și depozitați-le pe termen lung. Setați cantitățile de alimente care sunt potrivite ori de câte ori planificati sa le consumați. În timp ce pregătiți sous vide, acest lucru este deosebit de util. Introduceți cantitățile de care aveți nevoie în oala sous vide și amestecați până când ați terminat.

Poziționați fluidul câteva ore în congelator pentru a-l întări puțin. Și puneți apa ușor înghețată într-un pachet de vidat, făcând loc pentru etanșare la sfârșit. În interiorul unui recipient, puteți sigila chiar fluidele și să sigilați sub presiune.

Puteți vida imediat câteva alimente rămase de la cină. Înghețați porțiile rămase și acestea vor dura săptămâni. Economisiți timp weekenduri la rând încercând să gătiți o masă sănătoasă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending