Connect with us

Life Style

Scapa de vergeturi intr-un timp record!

Published

on

Doamnele si domnisoarele sunt mereu stresate de aparitia si prezenta vergeturilor pe pielea lor. Acestea sunt inestetice si sunt cauzate de  rupturea fibrelor de colagen din stratul profund al pielii. Electronic Doctor propune un tratament cu totul inovativ. Acest dispozitiv electronic revolutioneaza metodele cosmetice de eliminarea a vergeturilor folosind unde electromagnetice controlate pentru a ranforsa natural structurile celulare aflate in derma.

Acest camp electromagnetic ajuta la cresterea numarului de celule din derma care secreta colagen. Disparitia acestor celule duce practic la colapsarea epidermului care este stratul superficial al pielii. Vergeturile sunt vazute ca cicatrici la nivelul epidermului. Eliminarea vergeturilor va avea loc imediat ce reteaua celulara din derma se va reface si va fi secretat colagen nou. Astfel ca fenomenul de proliferare celulara va face posibil reconstructia tesuturilor din derma afectate de distructia celulara. Din acest motiv tratamentul cu Electronic Doctor are efecte de durata care se pot intinde peste ani.

Alt avantaj al acestui tratament pentru eliminarea vergeturilor este ca poate fi aplicat de pacienti indiferent de varsta. Dupa un consult, medicul specialist va stabili care va fi durata sedintelor in functie de pacient. Totusi, in mod obisnuit o sedinta se intinde pe un interval de doua ore.

Foarte important este faptul ca Electronic Doctor este omologat la nivelul Uniunii Europene, iar medicii specialisti au dat asigurari, in urma unor demersuri aprofundate, ca aceasta terapie nu implica efecte secundare.

In cazul in care pacientul nu se poate deplasa la sediul clinicii pentru tratament unul dintre responsabilii echipei calificate va veni la domiciliul acestuia pentru a instala dispozitivul Electronic Doctor. Dupa terapie asistentul calificat va reveni pentru dezinstalarea aparatului.

Tratamentul poate fi aplicat nu numai femeilor, dar si sportivilor sau celor care fac body building. Fiecare pacient va realiza dupa cateva sedinte rezultatele incredibile ale dispozitivului Electronic Doctor, aparat cu efecte revolutionare nu numai in cosmetica, dar in general in domeniul sanatatii. Rezultatele sale sunt incomparabile cu metodele clasice de eliminare a vergeturilor, efectele adverse si complicatiile fiind practic nule.

Va invit sa accesati si site-ul Electronic Doctor unde veti gasi mai multe informatii pretioase si ii puteti contacta pentru programari daca sunteti interesate de sedinte tratament.

electronic doctor

 

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending