Connect with us

Emisiuni

Vezi scenetele pregatite de „Distractis Show-Distilat de comedie”, astazi la TVR

Published

on

A patra ediţie Distractis Show – Distilat de comedie de la TVR 1 şi TVR+ începe cu o conferinţă de presă la Primăria Municipiului Bucureşti, unde primarul Oprescu prezintă ultimul său proiect: Bucureştiul, port la Dunăre, cu toate avantajele lui – pe străzile Bucureştiului vor apărea, în locul maidanezilor, stârci, pelicani şi raţe cu ciuf, iar turiştii vor fi debarcaţi din vasele de croazieră direct în autobuzele cu etaj, pe autostrada suspendată.

La „Ora de Haş”, cei trei analişti politici naivi Haşulete, Haşeganu, Haşmaţuchi vor dezbate acelaşi subiect arzător: Bucureştiul – port dunărean. Bucureştiul va intra în galeria marilor capitale europene, alături de Viena, Budapesta şi Belgrad şi îşi va schimba porecla din Bicicleşti în Hidrobicicleşti! Metroul va fi înlocuit cu gondole, iar gondolierii vor fredona valsul Valurile Dunării. Din păcate, zgomotul făcut de vapoare va deveni asurzitor, alungând peştii din canale!

Scenata Repartitoarele de căldură proneşte de la spusele unui cunoscut gânditor român, conform cărora iarna nu e ca vara. Cei care stau la bloc au descoperit că nici facturile de iarnă nu-s ca facturile de vară. Ca să nu mai deschidă deloc caloriferele în timpul iernii, o asociaţie de proprietari a hotărât să petreacă orele de seară în comun. La Distractis Show – Distilat de comedie, urmăriţi sedinţa de constituire a „serilor tematice de întrajutorare”.

Trupa Rezident Ex!, formată din Ovidiu Ioncu, Georgiana Dodan, Octavian Iepan şi Matthias Lange, vine cu o propunere interesantă la Distilat de Muzică, iar Radu Isac este invitat la Hai Stand-Up, Stand-Up.

Despre somnul pitic, coşmarul piscicultorilor, aflăm la rubrica La trântă cu enigmele. Martorii coşmarului sunt: patronul heleşteului şi îngrijitorul peştilor, o ecologistă, o pescăriţă sportivă, precum şi braconierul de serviciu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending