Connect with us

Premieră TV

Schimb de mame un nou sezon duminică, la Prima TV

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Duminică, 16 septembrie, de la ora 20.00, debutează noul sezon Schimb de mame. În fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii și vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă”.

Prima TV dă startul celui de-al 27-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame. Vă aşteaptă noi aventuri ce vă vor ţine cu sufletul la gură şi, ca de fiecare dată, le veţi vedea în plină acţiune pe mamele care s-au înscris în această competiţie. Cu o istorie impresionantă, emisiunea Schimb de mame a fost urmărită de-a lungul anilor de milioane de telespectatori, rămânând în continuare cel mai longeviv reality-show din România. De-a lungul celor 13 ani de existenţă a emisiunii Schimb de mame, s-au stabilit recorduri inegalabile, greu de bătut. Astfel, mamele de schimb au parcurs peste 2.000.000 de kilometri iar filmările s-au întins pe durata a peste 62.000 de ore.

În prima ediție a noului sezon veți face cunoștință cu două familii care vor avea ce învăța de la mama de schimb. Este vorba despre familia Pârvu din satul Marotinu de Sus, județul Olt și familia Ungureanu, din comuna Păltinoasa, județul Suceava, iar experiențele mamelor de schimb alături de familii vor fi pentru acestea mai mult decât revelatoare.

Mai multe despre acest schimb de mame, începând cu duminică, 16 septembrie, ora 20.00, la Prima TV unde este așteptată și cea de-a 27-a mamă câștigătoare a noului sezon Schimb de mame care poate pleca acasă cu 2000 de euro. Fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a cuceri titlul de “Prima Mamă” care va fi stabilit prin votul telespectatorilor prin sms la 1444.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending