Schimbă macazul: Ţinut in repaus de Kanal D, Luis Lazarus "vrea sa fugă" la Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Schimbă macazul: Ţinut in repaus de Kanal D, Luis Lazarus "vrea sa fugă" la Antena 1

Published

on

Invitat aseara la emisiunea Agentul Vip de la Antena 2, Luis Lazarus a spus ca show-ul pe care il prezenta la Kanal D  nu a intrat in grila de toamna a postului chiar daca el se mai afla in contract cu postul turcesc. Lazarus nu exclude o oferta de la postul concurent, Antena 1.

„Lazarus show”, emisiunea promovata intens in luna iunie de cei de la Kanal D, a adus postului cea mai mare amenda din istoria CNA-ului, mai exact 1 milion de lei.

Asa incat Lazarus nu exclude posibilitatea de a negocia un contract cu o alta televiziune, nominalizand in acest sens postul Antena 1, fara a dori insa a transmite neaparat un mesaj postului Kanal D prin acest anunt, dupa cum i-a marturisit chiar el lui Cristi Brancu.

„Exista posibilitatea sa incepem un alt proiect, mult mai de impact decat „Lazarus Show”, exista si posibilitatea sa incepem „Lazarus Show” pe Kanal D sau la alta televiziune, pe Antena 1 de exemplu. Am mai fost in discutii cu Antena 1 pentru o emisiune saptamanala dar, la acea vreme, cei de la Kanal D mi-au oferit o emisiune zilnica, de luni pana joi. Probabil ca de luni pot sa reincep negocieri cu Antena 1″, a declarat Lazarus.

Sursa: Emisiunea „Agentul Vip”, moderator Cristi Brancu , Antena 2

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending