Connect with us

A-Z NEWS

SCHIMBA VORBA | Lucian Mandruta va prezenta o emisiune online!

Published

on

După foarte mulţi ani petrecuţi în presa scrisă şi în televiziune, Lucian Mîndruţă revine cu o nouă emisiune. De data aceasta, pe online. ”Schimbă vorba” va putea fi urmărită pe canalul Gândul Live .

lucian.mandruta

“Va fi difuzată când va vrea publicul, pentru că e o emisiune online, iar în online nu mai există ore, ci doar chef de a vedea ceva neobişnuit, smart, ne-sexy (nu am asistentă, iar când voi avea va fi o tocilară urâţică). Dar va fi şi pe canalul Gândul Live în premieră, la ora 9, seara. Din toamnă asta, nu dau data încă, sunt superstiţios”, a spus Mîndruţă pentru Pro TV Magazin, într-un interviu.

“Vom aborda subiectele mondene în măsura în care ne enervează, ne stau pe cap, ne irită şi duc ţara într-o direcţie greşită. De exemplu, nu ne vom lega de apetitul Oanei Roman, pentru că ni se pare OK să încurajăm consumul, dar în schimb vom interveni acolo unde ni se pare ca Bianca Drăguşanu intră într-un con nemeritat de umbră, dacă nu cumva chiar un cilindru sau un tetraedru de umbră” (…) “ Emisiunea asta nu e despre monden: e despre social. Despre critică socială. Vorbim şi râdem de societatea noastră, cu staruri, politicieni, cutre şi şmecheri”, .spune Mîndruţă.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending