Connect with us

Emisiuni

SCHIMBARE. Concurenţi de senzaţie în noul sezon „Te cunosc de undeva!”

Published

on

Reclame

Dupa ce am scris despre noul juriu al show-ului „Te cunosc de undeva!”, revenim cu lista concurenţilor din cel de-al cincilea sezon.

Monica Anghel, Delia, Pepe și Andrei Aradits sunt jurații noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, după cum RADAR DE MEDIA a scris AICI.

Echipa concurenților este una de senzație: Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei și Alex Mațaev.

Fiecare participant se află pentru prima oară pe scena “Te cunosc de undeva!”.

Monica Anghel se arată încântată de echipa artiștilor care participă, în acest sezon, la “Te cunosc de undeva!”:

“Sunt convinsă că este o echipă foarte bună. Este o provocare pentru cei care vor face personajele, pentru că își vor descoperi noi valențe care-i vor îmbogăți ca artiști.

De asemenea, va fi o provocare și pentru noi, cei din juriu. Eu mi-am propus să fiu veselă, normală, să fiu eu!!”, spune jurata Monica Anghel.

Despre revenirea în trustul Intact, Monica Anghel spune că:

“Mă bucur că m-am întors la Antena 1! Cu 99% dintre cei de aici am colaborat mult și foarte bine și sunt convinsă că așa se va întâmpla și de acum înainte”.

Augusta Lazarov, directorul de programe al Antena Group, spune că în cel de-al cincilea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, concurența între cei opt artiști concurenți va fi extrem de puternică, parte dintre ei având deja un loc de top în muzica românească, iar parte, aflându-se la început de drum.

“Vocile lor puternice vor răsuna în fiecare transformare și vor surprinde prin descoperirea unor noi valențe ale talentului care-i caracterizează în egală masură pe toți opt.

Motivația fiecăruia va conduce la realizarea unor numere extrem de spectaculoase, care vor fi jurizate într-o nouă formulă.

Vom avea în fiecare ediție invitați speciali și duete surprinzătoare, decorul va fi schimbat complet, iar transformările consacrate de acest format tv nu se vor regăsi doar in rândul concurenților”.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending