SCHIMBARE! Emisiunea "Vorbeşte Lumea" de la PRO TV, echipa nouă de prezentatori! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

 

Vorbește lumea debutează în cel de-al doilea sezon în forță, cu o nouă formulă și un nou look. Începând de astăzi, Adela Popescu este noua colegă de platou a lui Cove! Cei doi le vor aduce telespectatorilor în fiecare zi, de luni până joi, cele mai noi informații din lumea mondenă și sfaturi utile din domenii variate.

Primul sezon al emisiunii avea o formulă de 4 prezentatori formată din: Răzvan Fodor (înlocuit de Cove), Sore, Vica Blochina şi Nadine. 

Vorbește lumea este o emisiune care mi-a plăcut dintotdeauna, tocmai pentru că are un format curat și plin de energie. Am așteptări foarte mari de la mine, dar sunt sigură că eu, Cove și întreaga echipă din spatele camerelor vom reuși să le aducem telespectatorilor cele mai picante și interesante informații din lumea mondenă și nu numai! Ne vedem chiar acum, pe PRO TV!”, a declarat Adela Popescu.

 „Sunt foarte fericit să prezint emisiunea alături de Adela! Cred că vom face o echipă foarte bună și știu că excelează la capitolul simț al umorului. Noul sezon vine cu multe noutăți și abia aștept să le aducem telespectatorilor un show complet, în care vor găsi atât informații utile, cât și divertisment, voie bună, dar și secrete de vedete!”, a declarat Cove.

Noutățile se țin lanț, iar echipa emisiunii a pregătit multe surprize pentru noul sezon. Noi rubrici, interviuri de suflet cu personalități puternice, trucuri de stil, informații picante din viața vedetelor, situații de viață reale, dar și sfaturile specialiștilor în probleme de interes general sunt doar câteva dintre noutățile despre care Vorbește lumea în noul sezon, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 și de la 14:00 la 15:00.

Telespectatorii vor afla, la cald, cele mai interesante detalii din lumea mondenă! Astrele vor vorbi și ele despre ce ne așteaptă, iar vedetele vor fi în centrul atenției.

Adela Popescu si Cove - VOREBESTE LUMEA, PRO TV

Adela Popescu si Cove – VOREBESTE LUMEA, PRO TV

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending