Connect with us

Emisiuni

Schimbare în grila Kanal D. Când va fi difuzat game show-ul „Tu urmezi!”

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Începând din acest weekend, show-ul „Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Telespectatorii vor intra în continuare în lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari pot fi greşite. Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un anumit tipar – un exerciţiu al minţii, care duce la alt nivel concursul.

În weekendul acesta, sâmbătă, celebritatea invitată în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă,  canotoarea de aur a României şi preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj. Duminică este rândul lui Shelly (Andrei Şelaru) să le fie alături concurenţilor. 

Nu pierdeţi, începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, spectacolul minţilor inteligente la „Tu urmezi!”, un game show pentru întreaga familie, prezentat de Dan Negru, la Kanal D.

Advertisement

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending