Connect with us

Grila de programe

Schimbare radicala la Antena 2. Vezi ce vedete vor parasi televiziunea in lacrimi!

Redactia Radar de Media

Published

on

Mai multe emisiuni ale postului de televiziune Antena 2 vor dispărea din grilă din 16 decembrie, când se va relansa noul post, Antena Stars, făcând astfel victime printre mai mulţi moderatori şi realizatori, scrie Libertatea

In aceste zile au loc mari schimbari in cadrul postului TV Antena 2. Reprezentantii Intact se pregatesc sa faca o adevarata reforma, iar acum au inceput sa faca “curat” printre vedete.

Printre ghinionistii care vor parasi postul Antena 2 se numara si realizatoarea TV Diana Munteanu Niculescu, care, potrivit unor surse apropiate trustului, plange de doua zile intruna, deoarece emisiunile pe care le modera, “Conferinta de presa” si “Face to face”, vor fi scoase din grila.

“De trei zile, Diana plange nonstop. A inregistrat ultima emisiune pentru “Conferinta de presa” si nu-i vine sa creada ca nu va mai aparea la Antena 2.

Urmatorii pe lista sunt Andrei Duban si Oana Mares, care vor avea soarta Dianei. Singura care va rezista este Vica, cea care se pare ca va avea o emisiune cu Mara Banica”

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending