Schimbare RADICALA in viata Celiei: “Am decis in familie…” – Amanunte neasteptate dezvaluite de artista!

0
554

A lipsit de pe piata muzicala româneasca, iar acum este pregatita mai mult ca oricand sa revina in forta. Celia s-a dedicat, în ultimii trei ani, exclusiv cresterii fiului ei, însa acum a luat o decizie radicala si e pusa pe fapte mari. 

 

De câteva zile, Celia s-a întors pe pamânt românesc, unde îsi pregateste o „relansare” a carierei sale muzicale. Si nu e doar la stadiul de intentie! Artista a intrat deja in studio si lucreaza la mai multe piese, dupa cum ne-a declarat chiar ea: “Am revenit in Romania si am venit cu o energie minunata. Pregatita de relansare, proiecte interesate din care o sa fac parte, munca multa si implicare”, a declarat indragita artista.

 

Mai mult, dupa cativa ani petrecuti in Australia alaturi de sotul si copilul ei, artista a luat o decizie radicala: a decis sa se mute din nou in Romania. Daca sotul ei, Ardeli Ancuta, se va ocupa de afacerile pe care le au aici, Celia se va dedica muzicii.

 

“Sunt fericita pentru ca am decis in familie, iar pentru urmatorii ani, s-a ales Romania iar acest lucru NU poate decat sa ma bucure enorm! Iubesc tara aceasta cu bune si rele si o pun mai presus decat Australia si probabil deaceea si ea mi-a oferit mari oportunitati, o iubesc si imi lipseste, aici ma încarc, aici sunt eu! Sunt extrem de fericita ca sotul meu a ales sa ne mutam in Romania si sa ne ocupam de afacerile pe care le avem aici si in acelasi timp sa imi pot bucura sufletul cu emotia scenei care imi lipseste atat de mult”, a adaugat Celia.

 

 

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii