Connect with us

ALL MEDIA

SCHIMBARE. Site-ul de anunturi mercador.ro devine olx.ro

Redactia Radar de Media

Published

on

Site-ul de anunţuri mercador.ro din grupul Allegro se numeşte de luni olx.ro, arată un comunicat postat pe site-ul care găzduieşte peste două milioane de anunţuri. Platforma online OLX are pe plan mondial 100 de milioane de utilizatori unici/lună, fiind prezenţa în 107 ţări, informeaza Hotnews.ro

De ce s-a schimbat numele site-ului? În anunţul modificării se dă un răspuns “Pentru ca Mercador pe care îl ştiai nu exista doar în România, aşa cum poate ai crezut, ci se găseşte şi în alte peste 100 de tari. Doar că se numeşte OLX.”

Compania spune că în rest, toate lucrurile vor rămâne neschimbate: userul şi parola, anunţurile active, termenii şi condiţiile, dar şi gratuitatea.

OLX este o platformă online deţinută de Naspers, din care face parte şi Allegro, având 100 de milioane de utilizatori unici pe luna. OLX este prezentă în 107 ţări şi 42 de limbi, numărul total de angajaţi fiind de 300 în birourile din Buenos Aires, Sao Paulo, Delhi, Lisabona şi New York.

OLX a fost fondată în 2006 de antreprenorii web Fabrice Grinda şi Alec Oxenford, platforma fiind numărul unu pe pieţele din India şi Brazilia.

La final de 2013, numărul anunţurilor afişate pe Mercador.ro depăşise 1,6 milioane, fiind în creştere cu aproximativ 130% faţă de 2012.

Categoriile cu cele mai multe anunţuri au fost:

Auto, moto şi ambarcaţiuni – 365,865 anunţuri
Imobiliare – 256,068 anunţuri
Modă şi frumuseţe – 332,079 anunţuri
Mama şi copilul – 96,990 anunţuri
Sport şi timp liber – 92,077 anunţuri

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending