Connect with us

Campanie TV

Schimbarea începe cu tine! PRO TV lansează campania Fii PRO verde!

Poate că am luat prea mult de la planetă… și am dat înapoi prea puțin.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Dar niciun pas înainte nu e prea mic… și niciun astăzi, nu e prea târziu. PRO TV lansează campania de vară ”Fii PRO verde!”, prin care promovează un comportament sustenabil și prietenos cu mediul. 

Ce fel de Românie lăsăm generațiilor viitoare? Aceasta este întrebarea la care vrem ca milioane de români să răspundă: o Românie verde! Împreună putem proteja tot ceea ce contează, sădi cu gândul la ziua de mâine, ne putem implica pentru că avem cu cine. 

”Gândindu-ne cu drag la cei tineri și la generațiile următoare, am înțeles cât de important este să avem un comportament sustenabil și să fim implicați în acțiuni care arată grijă și respect pentru tot ce e în jurul nostru. Anual redirecționăm fonduri către mai multe organizații non-guvernamentale care sprijină diverse domenii – de la educația celor din familii defavorizate, la lupta împotriva cancerului la copii și promovarea acțiunilor de mediu și ecologie. Tot la nivel de companie, am început un proces de reducere a amprentei de carbon, astfel încât producțiile noastre să fie, în următorii ani, în totalitate certificate ALBERT Carbon Neutral Sustainable Production. Nu în ultimul rând, îi susținem și îi încurajăm pe colegii noștri să adopte un comportament sustenabil nu doar la birou, ci și în viața lor de zi cu zi. În acest demers, credem că nu există pași mici atunci când sunt făcuți în direcția corectă și că niciodată nu este prea târziu pentru a face acești pași”, a spus Aura Zaharia, CFO PRO TV și Ambasador Environmental and Social Governance (ESG)

Pe perioada verii, toate promo-urile PRO TV vor conține mesaje prin care românii sunt încurajați să aibă un comportament prietenos cu mediul. Vedetele PRO se vor alătura și ele mișcării Fii PRO verde! și vor susține această inițiativă de a lăsa moștenire generațiilor viitoare o Românie curată. 

”Ce înseamnă să fii verde? Poate mai mult decât orice înseamnă să îți pese. Până la a planta păduri întregi sau până la a deveni sustenabili din punct de vedere energetic sunt mulți, mulți pași de urmat. Primul pas este însă să te intereseze și să înțelegi cât de importantă este această schimbare nu neapărat pentru tine, cât pentru cei ce vin în urma noastră. Avem o singură casă cu toții și viitorul nostru ține de cât de bine reușim să avem grijă de această casă. Ne dorim să schimbăm perspectiva oamenilor asupra mediului prin mai multe tipuri de materiale de comunicare: de la promo-uri speciale, la ID-uri de post, animații și testimoniale în care se vor implica vedetele PRO TV. Schimbarea începe cu noi… și cu tine!”, a spus Vasile Alboiu, Director de Creație PRO TV

PRO TV – Ăsta-i spectacolul, asta-i televiziunea!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Analize Audiente TVo zi ago

Vocea României lider absolut de audiență! Ediția de aseară a fost urmărită de peste 1.2 milioane de telespectatori

Reality Showo zi ago

Sâmbăta aceasta PRIMA TV te prinde în Cursa iubirii. Un reality show despre puterea relației în care se vor vedea toate fațetele iubirii!

Emisiunio zi ago

Când debutează noul sezon „Drag de România mea!” la TVR2 ?

Reality Show2 zile ago

America Express – Drumul Soarelui revine la Antena 1 cu o premieră maraton de 5 zile

Vedete2 zile ago

Denise Rifai este însărcinată cu primul copil la 38 de ani? Vedeta Kanal D a vrut să se știe de la ea. Cine este iubitul ei

ȘTIAI CĂ...?3 zile ago

10 lucruri care te pot face fericit și împlinit

TV Divertisment Show3 zile ago

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

AUDIENȚE TV3 zile ago

Scandal între soțiile lui Brânzoi și Firicel: „Ne-ați chemat aici ca să ne dăm seama că suntem mai săraci ca voi!” – Las Fierbinți, lider absolut de audiență!

Reality Show3 zile ago

Lovitură pentru echipa Soarelui Răsare, aseară, la Chefi la cuţite: Chef Bontea a pierdut încă un concurent. Show-ul culinar, lider detaşat de audienţă

Horoscop3 zile ago

Horoscopul zilei de joi, 28 septembrie 2023. Planeta Jupiter intră în casa Săgetatorului

Emisiuni3 zile ago

Helmut Duckadam, legenda vie a sportului rege, duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending