Connect with us

A-Z NEWS

Schimbări de toamnă la Super Bingo Metropolis

Published

on

Reclame

Super Bingo Metropolis a început sezonul de toamnă cu planuri mari de schimbare. Începând cu data de 26 septembrie, Super Bingo Metropolis va fi difuzat în fiecare duminică de la ora 20.00! Alte schimbări vor avea în vedere formatul emisiunii. În fiecare ediţie, Super Bingo Metropolis va oferi un premiu de excelenţă unui român care a obţinut rezultate deosebite în domeniul său de activitate. Alături de el va veni şi o vedetă autohtonă care îl va susţine în timpul transmisiei.

Duminica aceasta, Super Bingo Metropolis va premia un tânăr care a câştigat mai multe titluri naţionale şi mondiale la dans sportiv. Pentru a obţine aceste premii, micul campion a avut nevoie de toată susţinerea familiei sale. Uneori încurajările nu sunt suficiente pentru a face performanţă iar familia face eforturi uriaşe pentru a-l susţine financiar. Cu o poveste de viaţă emoţionantă, tânărul riscă să nu îşi poată continua activitatea datorită lipsurilor financiare. Săptămâna aceasta, Super Bingo Metropolis va fi alături de el şi familia sa pentru a le oferi un sprijin de care au foarte mare nevoie. Jean de la Craiova va fi şi el în platoul emisiunii pentru a-l susţine pe micul campion.

În această toamnă, Super Bingo Metropolis e pregătit de schimbare.  Alături de Escu, Raluca Lăzăruţ, Romică Ţociu şi Cornel Palade, surprizele se vor ţine lanţ în fiecare ediţie. Un lucru va rămâne cu siguranţă neschimbat la Super Bingo Metropolis: numeroasele premii care-şi aşteaptă fericiţii câştigători!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending