Connect with us

Emisiuni

Schimbări semnificative în Supravieţuitorul! Cine a fost eliminat? Cum arată Insula Exilului?

Avatar

Published

on

2 of 2Înainte

Concurenții din Hangin au participat, pentru prima dată, la Consiliul tribal!

Ploaia, frigul și lipsa hranei le-au scăzut concurenților capacitățile fizice și psihice pentru proba de imunitate, care a fost una extrem de solicitantă și a presupus ca cele două triburi, Hangin și Tubig, să construiască o plută, rezolvând un puzzle format din 10 piese foarte grele.

 

Cu ajutorul plutei au mers în larg pentru a lua o bilă aflată pe o baliză, cu care au fost nevoiți să spargă trei vase de lut. După o luptă crâncenă, în care ambele triburi au luptat din răsputeri, Hanging a câștigat din nou imunitatea, prăjituri drept recompensă și avantajul de a participa, pentru prima dată, la discuțiile de la Consiliul tribal.

supravietuitorul-12

 

În urma voturilor, Maria a părăsit tribul Tubig

 

Tribul Tubig a avut o misiune grea ieri seară: să decidă pe cine urmează să elimine la Consiliul tribal. Chiar dacă concurenții aveau alianțe și strategii, problemele de sănătate ale Mariei au contribuit la votul final al colegilor ei de trib.

Momentul adevărului a venit la Consiliul tribal. Raisa, Maria, Robert și Mircea A. au demonstrat că, împotriva aparențelor, s-au sudat ca o adevărată echipă. Totuși, după lungi dezbateri, tribul a decis să o elimine pe Maria. Puteam mai mult, dar cu mari dureri!, a spus ea. Raisa, Robert și Mircea A. au ales să aibă avantajul unui concurent sănătos, pentru a-i ajuta la probele viitoare și s-au despărțit cu lacrimi în ochi de Maria.

 

Săptămâna viitoare, telespectatorii vor fi martorii unui nou nivel al jocului. Concurenții vor avea parte de noi surprize, vor face noi alianțe, se vor isca controverse și vor lua parte la situații neașteptate, care îi vor pune în dificultate în lupta pentru titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu de 100.000 de euro.

 

Foto Credit: PRO TV

 

2 of 2Înainte

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending