Connect with us

ALL MEDIA

Școala de frumusețe Georgiana Codincă deschide academia cu practică în industria TV și de evenimente

Published

on

 

• 4 ani în industria de evenimente și TV.
• Sute de eleve pe care le-a pregătit nu doar teoretic, ci și practic.
• Experiența în evenimente și emisiuni TV îi oferă atuul de a ști care sunt cerințele și noutățile industriei.

 

Școala de frumusețe. Un loc în care machiajul este ridicat nu doar la rangul de artă, ci și de știință.

După ce a adunat un portofoliu de zeci de proiecte desfășurate în industria TV și de evenimente, dar și după ce a fost trainer pentru alte două școli de make-up, Georgiana Codincă a decis să treacă la următorul nivel al carierei și să își deschidă propria academie.

 

Acum 4 ani, Georgiana Codincă era doar o clientă a diverșilor make-up-artiști, de multe ori ocupați. Pentru a nu mai depinde de aceștia, ea s-a înscris la un curs de pregătire în acest domeniu, care a ajuns să îi ofere nu doar informațiile de care avea nevoie, ci și o nouă perspectivă în carieră: “Mi-am dat seama că îmi place atât de mult domeniul, încât mi-am dorit să profesez și eu ca make-up-artist”, își amintește aceasta.

Drept urmare, și-a perfecționat tehnicile, dar și cunoștințele, iar aprecierile muncii ei nu au ezitat să apară, având ocazia să fie mâna dreaptă a primului make-up-artist din România, Mircea Vodă, dar și parte din echipa Media Pro, pentru emisiuni precum Vocea României, Dansez pentru tine, Românii au Talent ori Master Chef.

 

“După acești ani de studiu, practică și multă, multă muncă, consider că a îmi deschide propria academie este o oportunitate de a oferi societății care m-a format noi generații de make-up-artiști, dar și o etapă care precede, în mod natural, acest sinopsis profesional”, consideră Georgiana Codincă.

Situată într-o zonă ultracentrală și dotată după cele mai înalte standarde, Academia de Beauty Georgiana Codincă nu doar că va pregăti la nivel teoretic cursantele care doresc să urmeze o carieră în domeniul frumuseții, ci le va satisfice și nevoia de practică, oferindu-le posibilitatea de a lucra pentru diverse evenimente media precum ședințe foto, prezentări de modă sau emisiuni TV.

 

“Pentru cursante este foarte important să intre în contact cu această lume, să înceapă să o cunoască și să vadă dacă este mediul pe care și l-au imaginat, dacă este cel în care și-ar dori să muncească și dacă pot face față eforturilor continue, de multe ori în condiții de stres”, este de părere artista.

 

Alături de ea, alți doi traineri vor contribui la formarea noilor generații de make-up-artiști

“Am ales să-mi dezvolt pasiunea pentru artă, inițial prin pictură, iar acum 7 ani am optat pentru Make-up, în care am investit multă muncă și resurse financiare, dar am ajuns să iubesc fiecare componentă a acestei arte a frumuseții devenită pentru mine job.

Cea mai mare bucurie este că am ocazia să împărtășesc tot ce am acumulat și am trecut prin filtrul personal cu cele care se alătură Academiei Georgiana Codincă, pe care le voi ajuta să crească frumos și profesionist”, a declarat make-up-artistul Alexandra Flămînzeanu.

 

La rândul ei, Neagu Ramona Loredana a fost pasionată încă din adolescență de îngrijirea tenului și de ideea unor sprâncene perfecte, lucru care i-au transformat interesul pentru cosmetică într-o profesie. De 3 ani de zile de când deține și calitatea de trainer, Ramona a instruit peste 200 de eleve dornice să intre în lumea ei.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending