Connect with us

EVENTS

SCORPIONS lanseaza azi DVD-ul „MTV Unplugged”!

Published

on

Scorpions este inca cea mai populara trupa din Germania si desi au programate zeci de show-uri, printre care si unul in Romania – pe 14 decembrie, trupa a gasit timpul si energia pentru a da viata unui proiect foarte special: primul lor show MTV Unplugged! Trupa germana a programat pentru astazi (29 noiembrie 2013) lansarea in Europa a albumului „MTV Unplugged – Scorpions Live In Athens”!

Klaus Meine, Rudolf Schenker, Matthias Jabs, Pawel Maciwoda si James Kottak au colaborat pentru acest material cu muzicienii si producatorii suedezi Mikael Nord Andersson (chitara, mandolina, chitara lap steel, voce) si Martin Hansen (chitara, muzicuta, voce). Acestia sunt reposnsabili si de aranjamentul de pe „MTV Unplugged”. Materialul va fi disponibil in 50 de tari, in format standard CD, DVD, Vinil si Blu-Ray.

Materialul include pe langa hiturile arhicunoscute ale trupei si piese noi dar si featuringuri cu artisti preum Morten Harket, Cäthe si Johannes Strate. Printre piesele noi se numara „Dancing With The Moonlight”, „Follow Your Heart”, „Rock N’ Roll Band” si „Love Is The Answer” – o balada absolut speciala deoarece este cantata Rudolf Schenker, lucru care nu se intampla prea des.

Trailerul pentru „MTV Unplugged – Scorpions Live In Athens” poate fi vizionat aici.

Filmarile pentru DVD au fost facute in septembrie, la Lycabettus Theatre din Atena, fiind pentru prima data in istoria seriei MTV Unplugged cand inregistrarile s-au facut sub cerul liber.

Cand ne-a fost propusa ideea unui show unplugged, imediat ne-am gandit la Grecia”, spunea Klaus Meine. „Avem fani fabulosi peste tot in lume, insa grecii sunt niste fani absolut inveterati!”. In ceea ce priveste alegerea locatiei, Meine a mai povestit: „Am cantat aici acum multi ani. Este un loc foarte frumos. Imi aduc aminte ca si atunci, fanii s-au urcat pe stancile din jur pentru a ne vedea.”

Spectaculoasa locatie aleasa, situata la 300 de metri deasupra orasului, a fost un fundal impresionant pentru primul show din istoria MTV Unplugged filmat in aer liber. Din varful dealului Lycabettus, panorama este data de Acropole si stadionul Panathinaiko dar si de Muntele Parnes, orasul Pireus si Golful Saronic. Interesant este insa si faptul ca teatrul impartaseste cu trupa Scorpins anul in care a fost construit, fiind acelasi an in care trupa germana a luat fiinta – 1965! Numele dat dealului pe care se afla situat teatrul in aer liber este strans legat de foarte multe povesti populare, una dintre ele vorbind despre acesta ca fiind un refugiu al lupilor (lycovatiasdrymos – muntele lupilor), in timp ce altele sustin ca numele de Lycabettus s-a format din cuvintele lyci si vaino, referindu-se la locul unde apare prima data amurgul. Mitologia greaca atribuie insa numele de Lycabettus zeitei Atena.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending