Connect with us

Emisiuni

Scriitorul Amos Oz în dialog cu Cătălin Ştefănescu la “Garantat 100 %”, pe TVR 1

Redactia Radar de Media

Published

on

S-a născut în mai 1939 la Ierusalim. A publicat 14 romane, cărţi de eseuri, volume de teorie, povestiri şi sute de articole în presă şi în studii de specialitate. Este un scriitor de renume mondial, deţinătorul unui număr impresionant de premii, de multe ori nominalizat la Premiul Nobel pentru Literatură.

Cărţile sale au fost traduse în peste 40 de limbi, volumele „Cutia neagră” şi „Poveste despre dragoste şi întuneric” fiind doar două dintre titlurile care i-au adus notorietatea la nivel internaţional. O bună parte din opera scriitorului Amos Oz s-a publicat şi în România, unde se bucură, de mulţi ani, de un real succes. Sosit în România la invitaţia Editurii Humanitas, scriitorul Amos Oz a onorat şi invitaţia Televiziunii Române de a participa la emisiunea “Garantat 100%” de la TVR 1.

Dacă românii de origine evreiască sunt altfel decât ceilalţi evrei, care este părerea sa despre religie şi dacă scriitorul consideră că ar fi trebuit să primească premiul Nobel până acum, dar şi alte amănunte despre scrierea operelor sale pot fi aflate duminică, de la 23.10, la “Garantat 100%”, când Cătălin Ştefănescu stă de vorbă cu scriitorul Amos Oz.

Pentru momentul dedicat muzicii de cameră, la “Garantat 100%” vor veni din nou frații Zamfirescu. La finalul programului patru excelenţi muzicieni de jazz susţin un scurt recital într-o formulă de zile mari: Raul Kusak, Sorin Romanescu, Cristian Soleanu şi Vlad Popescu. La pian, ca de obicei, Puiu Pascu.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending