Se anunţă „Furtună la Palat”! Îndrăgitul serial coreean revine la TVR 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Se anunţă „Furtună la Palat”! Îndrăgitul serial coreean revine la TVR 1

Published

on

             Săptămâna viitoare, fanii serialelor sud-coreene vor afla deznodământul legendei Prinţului Jumong, dar se vor reîntâlni cu o altă poveste impresionantă. Joi, 26 noiembrie, de la ora 17:10, pe TVR 1 se anunţă „Furtună la Palat”. Telespectatorii vor descoperi o lume fascinantă unde istoria şi viaţa tumultoasă de la palat se împletesc cu arta şi iubirea.

 

Drama istorică îl are în prim-plan pe prinţul Yi San (Lee Seo Jin) care mai târziu devine regele Jeongjo, un monarh important al dinastiei Joseon datorită gândirii sale orientate către democraţie, dar şi a grijii faţă de popor. Serialul începe cu un episod tulburător când, la mijlocul secolului 18, palatul regal Changgyeong îl plângea pe prinţul Sado, tatăl lui Yi San, pe atunci doar un copil. Încă de la o vârstă fragedă, viitorul prinţ moştenitor Yi a văzut, în cel mai dureros mod, cât de periculoasă este setea pentru putere, când propriul bunic i-a executat tatăl, de teamă să nu-şi piardă tronul. Cu toate acestea, el a rămas un conducător bun şi demn, iar destinul îi va dărui atât coroana, cât şi marea dragoste. Deşi Palatul este un loc furtunos, aşa cum reiese şi din titlu, Yi San reuşeşte să îşi facă prieteni şi, mai ales, să o aibă alături pe talentata şi frumoasa Song Yeon (Han Ji Min).

Pe parcursul celor 77 de episoade, vom descoperi personaje cu poveşti de viaţă extraordinare, decoruri impresionante care ne transpun în Ţara Dimineţilor Liniştite, robele şi costumele tradiţionale (hanbok) lucrate cu atâta măiestrie, alături de arta picturii de la curtea regală. Serialul „Furtună la Palat” (Lee San, Wind of the Palace, 2007) a fost foarte bine primit de public, înregistrând audienţe mari atât în ţara de origine, cât şi în afara graniţelor. Producţia a devenit una reprezentativă pentru valul cultural coreean (Hallyu) şi este printre primele seriale de acest gen difuzate de către Televiziunea Română.

În rolul prinţului Yi San îl vom întâlni pe carismaticul actor Lee Seo Jin care, l-a momentul lansării producţiei, a câştigat pentru interpretarea sa excelentă, distincţia Top Excellence Award în cadrul Galei MBC Drama Awards 2007. Fanii serialelor sud-coreene cu siguranţă l-au remarcat şi în mini-seria „Damo – Cronicile Frumoasei Luptătoare”, serie difuzată de asemenea de TVR. Partenera lui din film, Han Ji Min, este una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe sud-coreene, care, la rândul ei, are în palmares roluri memorabile şi premii pe măsură. În cadrul aceleiaşi festivităţi de premiere, a obţinut Excellence Award, Actress şi, în plus, nu este prima dată când cucereşte inima unui prinţ. Publicul din România a urmărit-o şi în serialul de televiziune „Două surori pentru un prinţ” (Rooftop Prince, 2012).

 

Aşadar, nu uitaţi că joi, 26 noiembrie, de la ora 17:10, la TVR 1 continuă universul serialelor coreene cu o poveste captivantă, „Furtună la Palat”.

 

Advertisement

Sursă foto: pinterest.com

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending