Connect with us

ADVERTORIALE

Se apropie sărbătorile pascale! Caută cazare în Băile Herculane pentru o vacanță relaxantă

Published

on

cazare baile herculane
Reclame

Majoritatea românilor sărbătoresc Paștele în rit ortodox, iar cu această sărbătoare vine și o oportunitate de un mini concediu. Totodată, și elevii sunt liberi în aceste zile, ceea ce ar putea prezenta o oportunitate perfectă pentru o ieșire pentru întreaga familie. Așadar, dacă te regăsești în această situație, atunci câteva zile liniștite la un tratament balnear poate fi ideea perfectă!

În această perioadă, multe hoteluri au pregătit pachete speciale, tocmai pentru sărbătorile pascale. Te vei putea bucura de festine tradiționale și băi relaxante cu apă termală, direct din inima munților. Caută cazare Baile Herculane, vei găsi o oază de sănătate, dată de mama natură.

Băile Herculane, un loc cu o istorie bogată

Știai că fundațiile acestor băi au fost puse chiar de către împăratul Traian? Datorită romanilor, pasiunea pentru băile termale au fost scrise în piatră, iar așa au rămas înlemnite în timp obiceiurile de a ne petrece timpul liber, socializând la astfel de băi.

Numele acestei locații se datorează semizeului Hercule, cunoscut pentru forța și vitejia sa. Romanii au închinat temple, monumente și bineînțeles, băi, în numele acestui erou. De asemenea, este și cea mai veche stațiune din România, așadar vei putea descoperi o întreagă istorie, încă din anul 102.

Trei cuvinte care descriu această locație: natură, istorie, relaxare

Înainte de a aprofunda de ce modalități de relaxare te-ai putea bucura, atunci când vizitezi Băile Herculane vei rămâne uimit de peisaj. Aici, natura formează un peisaj scos parcă din picturile impresioniste, însă nu trebuie să ai ochiul unui artist pentru a aprecia frumusețea pe care o vei descoperi aici. Valea Cernei, lăcașul Băilor Herculane, este locul unde natura ocrotește civilizația, fiind o destinație cunoscută pentru vistele naturale din această depresiune.

Așadar, acum că am discutat despre natură și istorie, cel din urmă aspect este și cel dintâi: băile termale, adevăratul motiv pentru care Băile Herculane atrag, anual, mii de vizitatori.

De ce tratamente balneare vei putea beneficia aici?

Datorită proprietăților curative ale apei, aici vei găsi majoritatea tratamentelor. Printre cele mai populare se numără hidroterapia cu apa hipotonă și hipertermale care izvorăște din munți. Este, astfel, o opțiune bună pentru cei care suferă de diferite afecțiuni fizice precum durerile musculare, articulare sau orice altceva. De asemenea, aici sunt și diferite spa-uri, precum cele cu apă sulfuroasă și sărată.

Există posibilitatea a unei game întregi de terapie; consultă broșurile fiecărui hotel în parte și descoperă următoarea ta destinație. Găsește cazarea perfectă prin directromania.ro!

Despre Direct România, un site pe care te poți baza

Atunci când vine vorba de organizarea unei vacanțe, un pas important este găsirea hotelului potrivit. Prin Direct România, vei ușura procesul de cazare, datorită faptului că pe acest site vei avea la dispoziția ta oferte pentru fiecare nevoie.

Fie că îți dorești un sejur de 7 nopți sau chiar mai multe sau mai puține, prin Direct România vei putea găsi cazarea potrivită, la un centru care oferă servicii wellness, spa sau tratamente balneare. Nu mai aștepta, găsește acum cazare în Băile Herculane!

Contact:

contact@directromania.ro 0743 807 678

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending