Connect with us

Emisiuni

Se deschide restaurantul de top din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Azi, la Antena 1

Redactia Radar de Media

Published

on

După ce săptămâna trecută au făcut cunoştinţă cu bucătăria şi casa în care vor locui pe tot parcursul competiţiei, concurenţii au parte săptămâna aceasta de cea mai mare provocare de până acum: deschiderea oficială a restaurantului cu pretenţii din ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Aşa se face că în ediţia de luni, 29 septembrie, de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 vor vedea ce se ascunde în spatele uşilor bucătăriei de restaurant, vor simţi adrenalina şi presiunea cu care trăiesc zi de zi bucătarii, vor afla care e drumul mâncării corecte de la ingredient la platingul final şi vor descoperi ce vedete vor călca pragul restaurantului.

Echipa fetelor va fi şi ea reîntregită cu o nouă apariţie, după ce săptămâna trecută Flavia a luat decizia de a se retrage din competiţie din cauza unor dureri acute de spate. Noua prezenţă din casă nu va trece neobservată, astfel că tot acum apar şi primele cometarii răutăcioase. Deşi trebuie să muncească în echipă, fiecare concurent trebuie să nu uite că premiul cel mare este unul singur şi că la finalul zilelor de coşmar din bucătărie va fi declarat un singur câştigător. Primirea meniurilor atent concepute de chefi pentru seara deschiderii restaurantului va aduce şi primele ciocniri de orgolii, conflicte de putere şi certuri legate de prepararea felurilor. Pentru unii dintre ei felurile bazate pe scoici St. Jaques, langustine sau paste nero di sepia se vor dovedi a fi mult prea sofisticate, în vreme ce alţii se vor considera de-a dreptul atotştiutori. Împărţiţi în două echipe – echipa roşie, a fetelor şi echipa albastră, a băieţilor – cei 20 de concurenţi încep să se contrazică, totodată afirmându-se şi posibilii lideri în bucătărie.

Vedete la deschiderea restaurantului

Seara deschiderii restaurantului va fi una plină de neprevăzut. Vedete precum Diana Munteanu, Cosmin Seleşi, Pepe, Giani Kiriţă, Roxana Iliescu sau Daniela Crudu vor fi prezente în restaurantul “Hell’s Kitchen”. Chef Florin Dumitrescu va face împărţirea concurenţilor pe secţii, iar cei doi sous-chefi, Mimi şi D’Artagnan, vor fi cu ochii în patru pentru ca cele două echipe să îşi ducă la bun sfârşit sarcinile şi să servească la timp meniul. Cei 20 intraţi în bucătăria ”Hell’s Kitchen” vor simţi pe pielea lor tensiunea şi presiunea unuie service à la carte, care nu e deloc joacă de copii. Un service complet presupune pregătirea din timp a ingredientelor, gătirea preparatelor după reţetele date de chef, dar şi servirea lor la masă în ordinea de pe meniu şi ridicarea plăţii. Orice ruptură în această dinamică dă peste cap întreg service-ul. Dacă, de exemplu, la o masă din trei startere comandate numai doua sunt gata, acestea nu pot fi servite până nu este gata şi al treilea. În acelaşi fel, dacă bucătarul responsabil cu garniturile nu este gata la timp va trimite înapoi în tigaie carnea. În aceste condiţii, cei 20 de concurenţi vor afla că sunt dependenţi unul de celălalt şi că, deşi aflaţi în competiţie, trebuie să muncească în echipă pentru a duce service-ul la bun sfârşit. De aceea, presiunea care stă pe umerii chef-ului este infinit mai mare, orice greşeală a bucătarilor fiind o pată pe reputaţia chef-ului, un eşec al acestuia.

Situaţie neprevăzută pentru cei trei juraţi

Prima zi de service în bucătăria “Hell’s Kitchen” va fi însă plină de neprevăzut pentru că ce se va întâmpla acolo îi va lua prin surprindere chiar şi pe cei trei juraţi, chef Dumitrescu, chef Scărlătescu şi chef Bontea, care vor fi puşi într-o ipostază cu totul şi cu totul neaşteptată. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediţia de luni, de la 20.30.

Foto: (c) Antena 1 / Gabriela Arsenie

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending