Connect with us

Cinema

Se fac înscrieri la școala de actorie de film condusă de Dragoș Bucur, Dorian Boguța și Alexandru Papadopol

Published

on

Actoriedefilm.ro, școala condusă de Dragoș Bucur, Dorian Boguța și Alexandru Papadopol, anunță deschiderea înscrierilor pentru un nou atelier intensiv de actorie de film.

Înscrierea se face pe site-ul www.actoriedefilm.ro, iar procesul de selecție are loc în perioada 1 septembrie – 20 octombrie.

Atelierul se adresează atât actorilor profesioniști care urmăresc însușirea tehnicilor specifice de actorie de film, iubitorilor de film care își doresc să descopere această lume fascinantă, precum și celor care plănuiesc să își dezvolte abilități care îi pot susține în mediul profesional – leadership/mentorship, susținere de prezentări/interviuri în fața camerei.

În cadrul sesiunilor de cursuri susținute de către Dragoș Bucur, Dorian Boguța și Alexandru Papadopol, participanții iau contact în mod practic cu lumea filmului și sunt pregătiți să își asume în mod corect situații de film, interacțiunea cu camera, munca de platou, lucrul în echipă cu regizorul și colegii de platou. Pe lângă sesiunile de pregătire cu cei trei actori, cursanții vor avea acces la ateliere intensive susținute de profesori colaboratori, printre care regizori, scenariști, directori de imagine etc.

Cei 30 participanți vor fi desemnaţi pe baza unui proces de selecţie desfăşurat în perioada 1 septembrie – 20 octombrie 2014, care constă în trei etape (evaluarea aplicației de înscriere, evaluarea probei practice și interviu). De asemenea, școala acordă o bursă unui participant. Cei care doresc să aplice trebuie să trimită în plus și o scrisoare de intenție.

Cursurile încep pe 27 octombrie și se desfășoară timp de 6 luni. În urma finalizării atelierului, studenții pot aplica la un modul intensiv, care se va desfășura timp de 2 luni și care se va finaliza cu un lung metraj.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la contact(a)radardemedia.ro

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending