Se joaca fotbal in studioul Radio 21! Matinalii se pregatesc de meciul secolului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Se joaca fotbal in studioul Radio 21! Matinalii se pregatesc de meciul secolului

Published

on

Matinalii de la Radio 21 se pregătesc intens pentru Meciul Secolului: FC Juventus Bucureşti (echipa susţinută de DJ Andi) joacă împotriva Damilei Măciuca (echipa susţinută de Manuel D. Dinculescu), într-o partidă amicală ce se va disputa pe stadionul lui Juventus, în Colentina (Şoseaua Fundeni, numărul 242,) pe data de 9 martie, începând cu ora 11:45. Intrarea este gratuită!

Pentru a fi în formă pe stadion, Manuel D. Dinculescu şi DJ Andi şi-au început antrenamentul în studioul Radio 21, cu o minge uriaşă. După ce au schimbat câteva pase şi au pus la pământ tot ce se afla pe automatul de cafea, cei doi matinali, sub supravegherea Ancăi Maco, i-au chemat pe suporteri la stadion.

Meciul Secolului face parte din demersul Matinalilor de la Radio 21 de a încuraja oamenii talentaţi care au început de jos şi au muncit mult până au atins succesul. Cei trei Dji cred cu tărie că cei mai buni fotbalişti pleacă din ligile inferioare, acolo unde fotbalul nu este influenţat de bani şi interese.

Iar pentru a demonstra că pe stadioane se poate merge civilizat şi că bătăile se pot face cu flori, de Ziua Bărbatului, pe 9 martie, Manuel D. Dinculescu şi DJ Andi, cei doi bărbaţi adevăraţi din Matinalul de la Radio 21, invită toate femeile la stadion, unde le aşteaptă cu flori şi multă distracţie.

Doamnele şi domnişoarele care vor să se înscrie într-una dintre galeriile celor două echipe, trebuie să trimită SMS la numarul 171, număr cu tarif normal, cu textul „Galeria 21” urmat de un slogan sau să intre pe www.radio21.ro şi să lase câteva versuri de încurajare sau sloganuri pentru Juventus Bucureşti, respectiv Damila Măciuca. Joi, Manuel Dinculescu şi DJ Andi vor alege cele mai înfocate fane, pe care le aşteaptă să-şi susţină echipa preferată la meciul din 9 martie.

Vineri, imediat dupa ora 10:00, autocarul echipei Juventus Bucureşti vine la sediul Radio 21 din strada Horia Macelariu, 36-38, sector 1, pentru a lua suporterii şi echipa. Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco se aud la Radio 21 în fiecare dimineaţă între orele 07:00 si 10:00, de luni până vineri, în cel mai devreme matinal de radio din România. Warm-up-ul este asigurat de către colegul lor de emisiune, Marian Soci, începând cu ora 05:00.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending