Connect with us

Life Style

Se practică pe la noi: Axinte trage ţepe vedetelor

Published

on

L-ati vazut probabil in serialul de divertisment Vacanta mare, unde interpreta rolul  lui Axinte. Axinte nu  este numai un personaj de film, ci si organizator de spectacole.

Mai nou acesta este implicat intr-un scandal cu fetele din trupa Bambi, pe care in urma cu 10 ani le vedeam la Tv, la o emisiune de-a Mihaelei Radulescu, unde ne cantau „Doi ochi caprui”. De-atunci si pana acum a trecut multa vreme, fetele au mai crescut si au inceput sa-si cunoasca valoarea.

In ciuda acestor lucruri, Axinte sustine ca fetele incaseaza 300 de euro in urma unui concert. Simtindu-se atacate, “caprioarele” dezmit aceste vorbe, ba mai mult afirma ca ele iau la petreceri in aer liber si 1500 de euro.

Credeati ca asta a fost tot? Dar, de unde! Axinte le datoreaza fetelor 19500 de euro, bani pe care fetele se chinuie mai bine de 1 ani si jumatate sa intre in posesia lor.

Invitate in emisiunea lui Maruta, Happy Hour de la Protv, fetele isi iau toti avocatii de partea lor, spunand ca nu sunt singurele vedete  tepuite. Lor li se  adauga Benone Sinulescu si Daniela Gyorfi.

Vrand sa-si spele imaginea de artiste care intepreteaza pe bani putini, fetele i-au aratat moderatorului  si chitantele incasate. Desi intrate in razboi cu Axinte, fetele incearca sa-si recupereze banii promise din urma spectacolelor, cu toate ca acesta nu le mai raspunde la telefon.

Catalin Stama

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Auth

    3 februarie 2012 at 11:32

    Cam asta zceaim si eu dragule. Doar ca eu nu vreau sa ma retrag, doar sa punctez pentru cine are ochi sa vada, ca un concrus de creatie , este un concurs de creatie. Si ca s ma repet , ma refer exact la faptul ca : “Ea, creativitatea, trebuie sa fie lasata sa creasca”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending