Connect with us

EVENTS

Se preconizeaza ca vanzarile de tablete vor depasi livrarile de PC-uri in 2014

Published

on

Reclame

Avand in vedere dublarea vanzarilor de tablete pe piata romaneasca, directorul Acer Romania, Bogdan Iftemie a declarat marti la ZF Digital 13,ca acestea vor depasi livrarile pc-urilor, conform Mediafax

„Vânzările de tablete cresc foarte puternic. În perioada ianuarie – august a acestui an s-au vândut 180.000 de tablete, faţă de 90.000 de unităţi în perioada similară a anului 2012. Piaţa tabletelor este una nouă, entuziastă, unde consumatorii cumpără fără să ştie foarte bine ce şi pentru ce cumpără. În schimb, vânzările de calculatoare personale scad.Dacă nu în acest an, sigur în 2014 vom vedea că vânzările de tablete le vor depăşi pe cele de calculatoare personale”, a spus Iftemie.

El a mai adaugat ca explozia de vanzari a tabletelor a pus presiune pe distribuitori, in conditiile in care costul unui astfel de terminal se situeaza in jurul a 100 euro.

„Anterior, aceşti distribuitori vindeau calculatoare personale, laptopuri, cu preţuri medii mai mari decât ale tabletelor şi încasau un comision mai amre. Acum tabletele sunt în trend şi, pentru a-şi acoperi costurile, distribuitorii trebuie să vândă trei tablete pentru a acoperi cât încasau dintr-un calculator personal”, a spus Iftemie.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending