Connect with us

Life Style

SE PUN IN VANZARE BILETELE PENTRU CONCERUL MADONNEI DE LA BUCURESTI

Published

on

Reclame

Romanii care vor sa vada concertul pe care Madonna il va sustine pe 26 august in Parcul Izvor, din Bucuresti, vor putea sa-si cumpere bilete incepand de marti.madonna

In perioada 23 februarie – 2 martie, biletele au fost disponibile doar pentru clientii Vodafone, informeaza Emagic.
Tichetele pot fi achizitionate online, de pe MyTicket.ro, precum si din reteaua Diverta. Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP intr-o zona premium, cu acces in Zona si Cortul VIP, precum si alte beneficii, pot fi achizitionate doar de pe MyTicket.ro, la pretul de 2.250 lei.

„Legenda pop Madonna va concerta live la Bucuresti pe 26 august 2009, in Parcul Izvor, Vodafone Romania avand deosebita placere de a anunta un nou concert unic in Romania, ca parte a seriei Vodafone Best Music. Promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul face parte din turneul mondial Sticky & Sweet Tour.

Biletele rezervate pentru saptamana de pre-sale s-au epuizat inainte ca aceasta perioada sa se incheie. Biletele la concertul Madonnei vor fi disponibile la mai multe categorii de pret: 120, 160, 600, respectiv 800 lei (cele VIP).”, se arata in comunicatul remis, luni, de organizatori Ziare.com.

Sticky & Sweet Tour, turneul de promovare a albumului „Hard Candy”, a fost extins anul acesta, dupa succesul extraordinar de care s-a bucurat in 2008.
Sticky & Sweet Tour este deja considerat cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo. In 2008, turneul Sticky & Sweet Tour a fost vizionat de peste 2,3 milioane de spectatori din 58 de orase, inregistrand vanzari de bilete record pretutindeni.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending