Connect with us

Reality Show

Se știe cine este primul finalist de la SURVIVIOR. Are calități incredibile!

Acum doar patru oameni au mai rămas pe poziții și este vorba despre Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

S-au strâns rândurile la Survivor România 2023. După eliminarea de luni seara a Alexandrei Porkolab doar patru concurenți au mai rămas în joc și își dispută premiul cel mare oferit de Pro TV, în valoare de 100.000 de euro. În această seară, marți 23 mai, se joacă semifinala în Dominicană, iar CANCAN.RO vă prezintă ce va urma să se întâmple. Am aflat numele primului finalist. 

VEZI ȘI Câți bani a primit Alexandra Porkolab în urma participării la Survivor. Suma este fabuloasă

Ultima săptămână de competiție la Survivor România a început cu cinci concurenți, însă după eliminarea de luni seara doar patru au mai rămas în joc. Alexandra Porkolab și-a pierdut șansa de a juca marea finală și a plecat acasă. Acum doar patru oameni au mai rămas pe poziții și este vorba despre Alexandra Ciomag, Dan Ursa, Carmen Grebenișan și Andrei Krișan. În ediția din această seară, 23 mai, cei patru vor duce lupte acerbe în încercarea de a rămâne în show-ul din Dominicană.

Marți seara, supraviețuitorii își vor disputa, pe viață și pe moarte, imunitatea. După o luptă la „baionetă” cu Andrei Krișan, Dan Ursa va reuși să iasă triumfător, câștigând totemul echivalent cu calificarea în marea finală de miercuri seară, de la ora 20:30. Așadar, putem spune clar că Dan Ursa este primul concurent care ajunge în finală și care are o șansă să plece acasă cu premiul cel mare.

VEZI ȘI Cine va câștiga FINALA SURVIVIOR. O fosta concurentă face previziuni uimitoare!

În momentul în care a realizat că și-a asigurat locul în finală, Dan Ursa s-a arătat extrem de emoționat. Bărbatul a mărturisit că este surprins că a ajuns până în acest punct al competiției și că este cât se poate de fericit. Fostul Războinic și-a închinat victoria susținătorilor săi, dar și colegilor care au rămas în concurs.

„Vreau să dedic colanul ăsta tuturor susținătorilor mei, fără ei nu aș fi ajuns aici! Și vreau să-l dedic, totodată, și celorlalți trei. Domnu’ Dan, sunt foarte fericit. Nici n-am avut curaj să visez să ajung la asta, să ajung în marea finală”, a spus Dan Ursa, imediat după probă.

Cu ce sume sunt plătiți concurenții care vor pleca in aventura AMERICA EXPRESS – Drmul Aurului, de la Antena 1

Câștigătorul Survivor România 2023

Așadar, avem primul nume din finală Survivor România 2023. Fără doar și poate, Dan Ursa este marea surpriză a acestui sezon. Asta pentru că, pe 9 ianuarie, când a intrat în concurs, nimeni nu îi dădea nicio șansă dolofanului director de vânzări. Acum, după 20 de săptămâni și tot atâtea kilograme date jos, Dan este calificat în marea finală, unde pleacă, de ce nu, cu prima șansă la câștigarea trofeului și a celor 100.000 de euro.

Cotată cu șanse mari să stea alături de Dan Ursa este și Carmen Grebenișan. Pronosticurile spună că lupta finală o să se dea între ei, însă pentru moment blondina trebuie să treacă de eliminarea din această seară. În ultimul timp, fosta Faimoasă a reușit să câștige simpatia publicului și este foarte posibil ca fanii să o susțină în număr mare. Rămâne de văzut dacă aceasta va reuși să aibă telespectatorii de partea sa și dacă îi vor acorda votul de încredere.

Marți seară, la consiliul de eliminare, în direct pe Pro TV și pe Voyo, unul dintre cei trei concurenți care au pierdut în faza seminfinalei – Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag și Andrei Krișan – va fi eliminat prin votul telespectatorilor, ceilalți doi, salvați, urmând să se alăture lui Dan Ursa în marea finală de miercuri seară.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending