Sean Connery către Steve Jobs: “Eşti doar un vânzător de computere!” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Sean Connery către Steve Jobs: “Eşti doar un vânzător de computere!”

Published

on

Oare ce au în comun Steve Jobs, fondatorul Apple Computer, şi Sean Connery, actorul pe care telespectatorii Pro Cinema îl pot vedea sâmbătă, 26 iunie, în Filmul de 10 “Incoruptibilii”? Până acum, toată lumea şi-ar fi imaginat că doar pasiunea pentru gadgeturi, însă ieri dimineaţă, o ştire postată pe Twitter i-a întors pe britanici cu susu-n jos.

Într-un fragment dintr-o scrisoare pe care se părea că a scris-o Sean Connery, vedeta îi spunea lui Jobs că nu vrea să ajute la promovarea nici unui produs Apple: “O să-ţi mai spun o singură dată!”, i-ar fi replicat Connery lui Jobs, lăsând să se înţeleagă că acesta l-a tot plictisit cu rugăminţile.

“Nu mă interesează să schimb lumea, după cum sugerezi tu. Nu ai cum să-mi oferi ceva ce mi-aş dori sau de care aş putea avea nevoie. Tu eşti un vânzător de computere, iar eu sunt, la naiba!  James Bond! Nu cred că există o modalitate mai rapidă de a-mi termina cariera decât să apar într-una dintre reclamele voastre idioate!”, ar mai fi spus Connery, ceea ce, firesc, a lăsat cu gura căscată pe toată lumea.

 

Scrisoarea însă a fost creată de un site specializat în ştiri Apple false, lucru scăpat din vedere de cei care au postat aşa-zisul răspuns al lui Sir Sean Connery pe Twitter.

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending