sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneReality ShowSeara perfectă pentru tribul Faimoșilor: două victorii!

  Seara perfectă pentru tribul Faimoșilor: două victorii!

  Aseară, Daniel Pavel a dat fluierul de start în cea de-a treia săptămână a reality show-ului Survivor România! Faimoșii și Războinicii au avut parte de o nouă seară încărcată de emoție și adrenalină, luptând până la epuizare pentru hrană. Cele două triburi au demonstrat că sunt capabile să dea totul pe teren pentru a-și asigura un trai mai bun în cea mai grea competiție din lume. 

  Prima probă a serii a fost cea dată în Jocul pentru provizii. Motivați de șansa de a câștiga alimente care să-i ajute în următoarele zile, concurenții rămași în emisiune s-au motivat reciproc, s-au ajutat pe traseu și au oferit o luptă extrem de frumoasă încheiată cu o nouă victorie a Faimoșilor. Cu un scor de 10 la 6, aceștia au arătat că formează o echipă închegată și le-au lăsat Războinicilor multe semne de întrebare despre unitate și puterea pe traseu. 

  Seara a continuat într-o notă amuzantă, cu un Joc de Mimă, care a avut ca miză… câte 2 ore de persoană. După o luptă strânsă, la scorul de 4 la 4, Faimoșii au reușit să câștige punctul decisiv, bifând o seară perfectă! 

  Au mai rămas doar câteva ore până la o nouă super ediție a show-ului fenomen! Dorul de casă și de familie devine tot mai arzător. ”Ce realizez aici și realizam înainte e că nu e nimic mai de preț decât familia. Când trăiești momente de genul, îți dai seama că nu ai nevoie de nimic mai mult”, va spune cu lacrimi în ochi unul dintre concurenți. Oare vor reuși să lase deoparte aceste sentimente și să se ridice pe traseu?

  De această dată, Războinicii și Faimoșii vor lupta pentru Imunitate. Ce echipă va reuși să-și asigure un Consiliu liniștit și cine se va vedea față în față cu pericolul de a pierde un membru al echipei?

  Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a noua ediție a celui mai puternic sezon SURVIVOR România!

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente