Connect with us
Avatar

Published

on

Dupa anuntul mortii lui Steve Jobs, co-fondator si presedinte al consiliului de administratie al Apple, oameni din lumea intreaga au avut initiativa de a cauta diferite moduri in care sa duca un omagiu acestui vizionar al creatiei, care a schimbat societatea in care traim.

Unii, insa, au considerat ca manifestarea gratitudinii, pur verbala, este prea puţina pentru aportul adus de Jobs dezvoltarii tehnologice si nu numai. Celebra Rihanna i-a dedicat piesa "Fly", atletul Joseph Tame a alergat 21 de km in 2 ore, in forma logo-ului Apple, iar un producator media si-a aratat aprecierea intr-un mod mai vizual, cu ajutorul a doua dispozitive Iphone si a picioarelor lui realizand sigla giganticului Apple in cadrul unui circuit realizat in centrul orasului Tokyo. Urmand cumva aceste initiative, club Princess a organizat un eveniment intitulat "Tribute to Steve Jobs", care va avea loc joi noapte si care va debuta cu o prezentare de moda dedicata celui care a fost geniul de la Apple. 

Modelele Andreea Bododel, Alexandra Badescu, Iulia Rosca, Roxana Raducu, Livia Tavaluc vor defila in lenjerie intima sexy, insa accesorizate cu cate un produs lansat de compania lansata de celebrul informatician. Pe ecranele amplasate in toata locatia vor rula scene emotionante cu viata si activitatea lui Steve, care ar trebui sa fie un exemplu de urmat pentru studentii din toata lumea, din punct de vedere al realizarilor profesionale.

Acest mesaj va fi transmis si de catre studentii din Princess, care vor fi rugati sa isi ridice si sa lumineze propriile telefoane in timpul prezentarii, iar apoi vor putea asculta un super concert Vibearena, Victor de la Pena & Dave Pryce sau mai exact Deepside Deejays. Exemplul acestora va fi urmat vineri noapte de trupa Fly Project, care va sustine, tot in club Princess, un recital live de exceptie.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending