Connect with us

ALL MEDIA

Sebastian Ghiță despre vânzarea România TV: ”Intenția este să atragem un investitor străin”

Avatar

Published

on

Sebastian Ghiță a vorbit pentru DC News despre posibilitatea vânzării postului România TV, și și-a arătat intenția de a atrage un investitor străin.

Ghiță a subliniat că între media și politică este un conflict, așa că un investitor străin ar fi de preferat, pentru că ar aduce și altă siguranță financiară.

“Intenția este să atragem un investitor străin, am vorbit și cu ceilalți colegi ai mei și le-am și explicat, oricât de departe sunt eu ca acționat, toată lumea percepe relația mea cu șefii de la televiziune, cu șefii de la site-uri, ca un fel de ownership mascat. La sfârșit voi convinge că la un moment dat se vând și nu mai sunt ale mele, chiar dacă eu am fost fondator. (…) Intenționez ca în zona media, și pentru că pe piața media ca fi foarte greu în anii vitori, să vină un investitor privat, care la început să intre cu 30% participare, dar care să aducă management, alte metode de lucru, mai mult capital, altă siguranță financiară. Dacă veniturile din publicitate nu scad și rămân la acest nivel, menținerea configurației pieței media din România este dificilă.”, a spus Sebastian Ghiță pentru sursa citată.

Sursă foto: www.cugetliber.ro

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending