Connect with us

ALL MEDIA

Secrete de alcov din viaţa Elenei Lupescu şi a prinţului Carol al II-lea al României

Published

on

 

Era cea mai eleganta femeie din Capitala, avea amanti si isi traia viata intr-o petrecere continua. Elena Lupescu, sau Magda, cum i se spunea in cercurile mondene bucurestene, a fost o femeie care a stiut ce a vrut- l-a vrut pe Printul Romaniei Carol al-II-lea si l-a cucerit pe viata. Despre ea se spune ca avea peste 200 de rochii, 3 hermine albe, 16 blanuri, 8 vulpi si 4 cape. In total 38 de cufere mari pentru imbracaminte si argintarie, o colectie de timbre extrem de valoaroase, bani.

Duminica, 31 octombrie, de la 17.30, Olivia Steer prezinta portretul unei femei care a reusit sa cucereasca inima unui barbat si sa influenteze politica unei tari, al unei doamne in onoarea caruia au dat receptii bancheri si industriasi autohtoni-Elena Lupescu.

Marturii inedite legate de modul in care Elena a reusit sa-l cucereasca pe Carol, istorisiri despre intalnirile politice care aveau loc sub patronajul ei dar si amanunte picante din viata celei mai elegante femei a Bucurestiului de la 1900, toate acestea au fost stranse intr-o editie document a emisiunii “Doamne de poveste”.
Roxana Ambrozie, nepoata Elenei Lupescu, Cristian Troncota, fost decan al Facultatii de informatii si istoricul Georgeta Filitti aduc marturii inedite despre femeia care i-a stat alaturi printului Carol al II lea pana la moarte si chiar si dupa aceea.

Dupa abdicarea lui Carol al II lea Elena Lupescu a plecat din tara cu un tren cu 12 vagoane, incarcat cu tablouri semnate de Tizian, Rubens, Rembrandt, El Greco, sute de goblenuri, bijuterii, armuri care decorau palatele regale de la Pelisor si Peles.

In 2003 cea pe care Regina Maria o numea “chipul pacatului incoronat in suvite rosii” si-a gasit linistea. Ramasitele ei pamintesti si cele ale lui Carol al 2 lea au fost aduse in tara pentru a fi reinhumate, impreuna, la manastirea Curtea de Arges.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending