Connect with us

Premieră TV

Secrete de familie – Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, îi vor purta pe telespectatori într-un carusel de emotii în această toamnă

Published

on

Foto Credit: KANAL D
Reclame

Dupa ce a cucerit inimile fanilor in peste 25 de tari, serialul “Secrete de familie” se pregateste sa cucereasca si publicul telespectator din Romania, la Kanal D! Doi actori uriasi, foarte iubiti si de publicul din Romania, Pinar Deniz si Kaan Urgancıoğlu, ii vor tine pe romani cu sufletul la gura de-a lungul unei povesti care care a cunoscut succesul la nivel mondial.

Bucuria reîntâlnirii cu eroii preferați devine realitate pentru telespectatorii fideli Kanal D, întrucât actorul carismatic Kaan Urgancıoğlu și talentata Pinar Deniz se întorc pe micul ecran în producția fenomen „Secrete de familie”. Cunoscut pentru interpretarea sa impresionantă, Kaan Urgancıoğlu joaca rolul procurorului Ilgaz, iar Pinar Deniz intră în pielea avocatei pasionale, Ceylin.

Serialul „Secrete de familie” a cucerit inimile publicului din peste 25 de țări, devenind o adevărată senzație globală. Cifrele de audiență impresionante înregistrate în fiecare episod dovedesc faptul că această poveste captivantă a reușit să cucerească inimile telespectatorilor din întreaga lume.

Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz au dovedit în trecut că au o chimie incredibilă pe ecran, colaborând cu succes în serialul „Aşk 101”. Această conexiune specială i-a determinat pe producătorii de la „Secrete de familie” să îi reunească în această poveste incitantă.

Din 30 august, în fiecare zi de miercuri până vineri, începând cu ora 20:00, telespectatorii Kanal D vor fi transportați în atmosfera serialului „Secrete de familie”. O combinație explozivă între simțul datoriei, lupta pentru justiție și puterea iubirii va ține telespectatorii cu sufletul la gură în fața micului ecran.

În rolul Ilgaz, Kaan Urgancıoğlu demonstrează maestria sa actoricească, interpretand rolul unui procuror de succes, cunoscut pentru integritatea sa morală și abilitățile remarcabile. Personajul său se metamorfozează atunci când o întâlnește pe avocata Ceylin, interpretată de Pinar Deniz.

Ceylin, o profesionista intransigenta, se confruntă cu Ilgaz de nenumarate ori, dar ce ii uneste este dorinta de a face dreptate. Intre cei doi se infiripa o legatura cu totul speciala. 

“Avocata si procurorul sunt ca doua pietre tari, ambii isi cunosc foarte bine profesia si vor sa afle adevarul. E interesant cum legatura lor se nuanteaza foarte mult, conflictele dintre ei intensifica acel sentiment care va creste tot mai mult si care ii va uni – dragostea”, spune Pinar Deniz, actrita din rolul principal.

Kaan Urgancıoğlu, în vârstă de 42 de ani, și Pinar Deniz, în vârstă de 29 de ani, sunt două figuri marcante în peisajul artistic turcesc. Cu o carieră impresionantă, ambii actori aduc profunzime și autenticitate rolurilor lor, transformând serialul „Secrete de familie” într-o experiență intensă.

Nu ratați marea premiera a serialului „Secrete de familie”, pe 30 august, de la ora 20:00. Serialul va fi difuzat  în fiecare seară de miercuri până vineri, de la ora 20:00, doar la Kanal D.

https://www.youtube.com/watch?v=gad3iqj21Hw

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending