Connect with us

Seriale

Secretele lui Vlad sunt pe cale de a ieși la iveală! Final de sezon palpitant!

Published

on

Acțiunea din VLAD se precipită și devine tot mai spectaculoasă pe măsură ce sezonul se apropie de final. Telespectatorii așteaptă nerăbdători cele două episoade care încheie sezonul, pentru a vedea ce secrete ies la iveală și ce schimbare ia povestea răzbunării.

 

În episodul trecut a intrat în scenă un nou personaj, Petre Toteanu, interpretat de Marius Manole, care este pe cale să strice planurile lui Vlad. Petre Toteanu este un procuror șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. Acesta are un rol important în continuarea poveștii VLAD și vom vedea dacă descoperă adevărul despre Adrian. În episodul din seara aceasta, urmărim cum el o interoghează pe Eliza: „Numele Adrian Anuței vă spune ceva ?”. Cum va reacționa Eliza și ce informații îi va dezvălui procurorului ?

Văzând că se precipită lucrurile și că ies tot mai multe informații la iveală, grupul de prieteni de odinioară se reunește. Eliza, Leo și Ștefan se întâlnesc, fiind îngrijorați de întorsătura pe care o iau lucrurile și de faptul că s-ar putea descoperi adevărul despre Adrian.

Tot în seara aceasta vedem cum evoluează relația dintre Carla și Ivana, care s-a conturat încă din episodul trecut. Am văzut că relația dintre cele două a debutat abrupt și evoluează într-un mod neașteptat, atât pentru public, cât și pentru personajele din serial. Eliza, în disperarea de a-și găsi fiul, a apelat la temutul Iordache, dar ce preț va trebui să plătească pentru acest ajutor ?

 

Nu ratați VLAD, în fiecare luni, de la ora 20:30, numai la PRO TV!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending