Secretele Președintelui. Raed Arafat, vine să descopere ce se întâmplă în “laboratoarele Cotroceniului” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Secretele Președintelui. Raed Arafat, vine să descopere ce se întâmplă în “laboratoarele Cotroceniului”

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Vineri, 5 noiembrie , de la ora 22.00, la Prima TV, sitcomul Secretele Președintelui vine cu o nouă apariție, Raed Arafat, interpretat de actorul Marcelo Cobzariu. Președintele Pupăză (Grig Chiroiu) se laudă peste tot cu noua lui generație de politicieni și repetă obsesiv sintagma “în laboratoarele Cotroceniului” iar în urma acestor declarații, Mârlanu (Toni Ionescu) chiar se apucă să facă un laborator la Cotroceni.

Astfel, se naște ideea că el va descoperi vaccinul românesc anticovid. Această confuzie duce la alarmarea lui Raed Arafat (Marcelo Cobzariu) care vine de urgență la președintele Pupăză pentru a-i spune că nu are voie să facă un laborator și vine la Cotroceni.

Odată cu ajungerea lui acolo are parte de o surpriză și se va descoperi un nou secret al președintelui. Așadar, pregătiți-vă să aflați Secretele Președintelui numai la Prima TV, vineri, de la ora 22.00.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending