Connect with us

Life Style

Secretele Vedetelor: Romică Ţociu, lăcătuş mecanic la CFR şi Mircea Radu, muncitor necalificat

Published

on

Răzvan Popescu îşi continuă incursiunea în trecutul vedetelor şi dezvăluie ascultătorilor Radio 21 lucruri inedite despre cei pe care-i admiră şi despre primele lor job-uri. Cea mai recentă descoperire a fost faptul că Romică Ţociu a fost de mic ca argintul viu. La doar 7 ani, Ţociu a luat un sertar de la o comodă şi mima în faţa porţii cântatul la acordeon, în speranţa că va primi bani pentru asta.

După ce m-a muştruluit, mama mi-a cumpărat într-un final un acordeon adevărat. Nu mică i-a fost surpriza când m-a pârât o colegă a ei că merg şi cânt la nunţi. M-a certat groaznic pentru că ea vroia să mă fac ofiţer de infanterie. Am început şcoala la Sibiu, dar nu am rezistat şi am fugit înapoi acasă. Ca să mă pedepsească şi să spele ruşinea, m-a băgat lăcătuş mecanic la CFR, pentru că terminasem liceul cu specialitatea sculer matriţer. Mi-am urmat însă aplecarea către artă şi teatru şi am devenit apoi cel mai mare actor amator de comedie ”, a povestit Romică.

Răzvan Popescu a dezvăluit celor care-l ascultă de luni până vineri, între 10-13, la Radio 21, care au fost primele meserii pe care le-a încercat Mircea Radu. Unul dintre Don Juan-ii României, a fost lăcătuş într-o uzină din Pantelimon, timp de şase luni, şi asta pentru că nu intrase la Facultate şi avea nevoie de bani să-şi plătească meditaţiile.
După ce am intrat la Facultate, mi-am dat seama că nu aveam bani să scot fetele în oraş, aşa că am lucrat ca muncitor necalificat pe un şantier de construcţii, la blocurile care sunt acum în Piaţa Victoriei. Câştigam 300 de lei pe lună, dar a venit Revoluţia şi ne-au dat afară”.

Mircea Radu a schimbat apoi registrul şi a fost animator radio din 1991 până în 1994.

Interviurile acordate de Romică Ţociu şi Mircea Radu lui Răzvan Popescu pot fi ascultate în întregime pe www.radio21.ro .

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending