Connect with us

Life Style

Secretul unei bucătării magice

Avatar

Published

on

Cu siguranță fiecare membru al unei familii știe că bucătăria este acea încăpere din locuință unde „se întâmplă de obicei magia”. Da, este vorba despre acea cameră în care sunt realizate cele mai delicioase și mai îmbietoare feluri de mâncare.

Totuși, bucătăria se poziționează și în topul celor mai favorite camere dintr-o locuință deoarece în cadrul său se reunește în marea majoritate a cazurilor întreaga familie. Fie că este vorba despre ritualul servirii cafelei aromate în rândul dimineților, despre cititul ziarului, despre servirea mâncărurilor sau despre realizarea acestora, bucătăria pare să fie magică, nu-i așa?

 

Care este secretul ce stă la baza magiei dintr-o bucătărie?

Pentru că orice familie își dorește să se bucure de acea bucătărie magică, există o serie de aspecte pe care trebuie să le aibă în vedere cu privire la această încăpere. Mai precis, amenajarea bucătăriei trebuie să întrunească trăsături precum: utilitată, practică și confortabilă.

Așadar, în cele ce urmează vă vom prezenta ce anume nu trebuie să lipsească din această încăpere din propria locuință, aspecte pe care să nu le omiteți atunci când doriți ca magia să aibă loc:

 

  1. Mobilier util și confortabil

În primul rând, este de la sine înțeles că fiecare gospodină în parte va avea cuvântul decisiv cu privire la mobilierul din bucătărie. Mai bine zis, piesele de mobilier nu trebuie să încurce desfășurarea activităților din această încăpere, ci să contribuie cu utilitate.

Mobila de bucătărie trebuie să fie aleasă în primul rând în funcție de spațiul disponibil în această cameră. Dacă încăperea nu este atât de mare ca dimensiune totală, atunci se recomandă realizarea de corpuri suspendate pe comandă, în funcție de dimensiunile exacte din propria locuință. Astfel, se va evita acel look îngrămădit ce în mod cert nu va invita la relaxare și confort.

Tot în ceea ce ține de mobila de bucătărie, trebuie amintită masa și scaunele (în cazul în care preferați această variantă) sau un colțar în care membrii familiei să se simtă mai confortabil.

 

  1. Produse electrocasnice profesionale

Utilarea eficientă a unei bucătării trebuie în mod definitoriu să se refere și la dotarea sa cu produse electrocasnice profesionale. Nu este deloc un secret că fără aceste articole, magia culinară din bucătărie n-ar mai avea loc.

Totuși, atunci când căutați astfel de produse electrocasnice care să vă simplifice munca din bucătărie, este bine să vă orientați după acel magazin specializat în acest sens, care vă poate oferi atât calitate înaltă, cât și prețuri avantajoase. Spre exemplu, dacă accesați magazinul online de profil bucatariaeco.ro aveți posibilitatea de a alege dintre produse electrocasnice precum: tigăi electrice, mașini de tocat carne electrice, mașini de copt pâine, filtre de cafea și numeroase alte astfel de articole.

De asemenea, tot în categoria produselor electrocasnice se numără și cele de dimensiuni mai mari, precum frigiderul sau combina frigorifică, aragazul mașina de spălat, etc. Având în vedere că acestea vor ocupa mai mult spațiu în bucătărie, încercați să le achiziționați în dimensiunile cele mai potrivite pentru propria bucătărie.

 

  1. Design-ul interior

Pentru ca bucătăria din locuința proprie să fie magică, dar mai ales să fie pe placul propriilor preferințe și nevoi trebuie să vă mai axați și pe elementele de design interior. Așadar, optați pentru culori în această încăpere cât mai calme și calde, care să transforme timpul petrecut în cadrul său într-o adevărată relaxare și odihnă.

De asemenea, puteți apela și la mici decorațiuni care să înfrumusețeze cu mult această cameră. În magazinele specializate pentru casă sau pentru decor interior, de bricolaj, veți găsi spre exemplu tablouri inspiraționale sau perfect potrivite pentru decorarea unei bucătării. Totuși, optați pentru acele produse care nu vor fi influențate de căldura din bucătărie (aburii pot defecta anumite materiale), astfel încât să vă bucurați de o bucătărie cât mai aspectuoasă pe un termen lung.

 

După cum puteți observa, magia dintr-o bucătărie nu are un secret anume, însă se poate ghida după utilarea acestei încăperi cât mai eficient și cât mai corespunzător, după gusturile familiei. De asemenea, nu uitați că persoanele dintr-o casă, respectiv bucătărie sunt cele care contribuie la realizarea magiei. Atunci când timpul petrecut în familie primează și înțelegerea este la ea acasă, și bucătăria dumneavoastră va fi o încăpere specială în care vă doriți să petreceți timp de calitate cu cei dragi.

 

Comentarii

Life Style

Nu vă feriţi de culorile pământii în amenajarea casei – idei și soluții de la DecoDepot

Avatar

Published

on

decoratiuni casa decodepot.ro

Toată lumea visează la un cămin primitor, la o atmosferă caldă acasă. Decorul creat este cel care dictează parțial starea de bine pe care o avem. Așadar pare o tendință firească integrarea unor culori plăcute, vii, expresive, vibrante. Trecând peste prejudecata culorilor pământii ca fiind cele care pot plictisi vizual, o astfel de soluție cromatică permite combinații interesante, de fapt.

Culorile pământii sunt toate cele care se corelează cu solul și mineralele naturale, derivate de la maro, negru. Paleta de culori de pământ stă la baza nuanțelor calde. Putem corela aici și tonurile asimilate cu frunzele, cerul sau soarele, de ce nu.

În magazinele de profil, cu decoratiuni interioare, DecoDepot spre exemplu, varietatea culorilor este destul de mulțumitoare încât să regăsim și combinațiile sugerate. Folosiți ocru, cărămiziu, teracotă, taupe, bronzul fără teamă că decorul va fi plictisitor. Iată cum:

Evitați maroul predominant

Într-adevăr, ce e prea mult strică, iar maroul poate da un aer mai mohorât. Orice nuanță pământie poate fi combinată cu nuanţe neutre luminoase, cu alb, bej, pentru a avea un echilibru cromatic, dar și un contrast plăcut în același timp.

Foarte ușor de creat un decor a la anii 60 sau 70 sau un decor modern

Pentru nostalgici și pasionați de stil vintage, prin paleta de culori pământii poate fi destul de ușor de creat un decor specific anilor 60 sau 70. Într-o asociere cu decorațiuni verzi sau aurii regăsite la Decodepot.ro va fi cu atât mai bine.

Într-o cameră de zi pot fi folosite combinații de culori neutre – alb, negru sau gri – cu pasteluri de orice fel și ceva nuanțe ce adaugă mai multă lumină, tonuri fluorescente de ce nu.

La polul opus sunt cei care preferă mai degrabă stilul modern de amenajare. Nici aici nu este prea greu de obținut un decor plăcut. De data aceasta baza va fi despre combinațiile alb-negru; pot fi adăugate elemente ocru cu tente de galben sau roșu. Într-un dormitor în care domnește relaxarea, combinația de maro și un ton de albastru pal poate fi ideală. În completare pot exista și decorațiuni albe, bej sau ocru.

Pentru iubitorii de verde, iată și o altă veste bună: verdele poate fi integrat mai ușor ca oricând într-un decor unde culorile pământii sunt baza. Prezența verdelui poate fi chiar și numai despre plantele de apartament, așezate în ghivece interesante. În acest sens pereții ar trebui să fie o culoare neutră, de gri spre exemplu.

Decor de vis în casă sau în grădină, de la aceeași sursă

Pentru că decorul întregește eforturile de a face dintr-un spațiu acel acasă unde ne simțim confortabil, nu este de ignorat nici faptul că spațiul verde – grădina, terasa, mica curte etc. – merită la fel de multă atenție ca interiorul. Mai cu seamă că în sezonul cald orele petrecute aici sunt mai îndelungi, iar serile cu atât mai plăcute.

DecoDepot propune decoratiuni gradina cu mult accent pe materiale naturale, ceramică, piatră. Pot fi alese cele ce au patina timpului, în stil antichizat, dar și variante mai colorate, decorațiuni moderne.

Oferta completă o regăsiți în cadrul magazinului online decodepot.ro, unde și categorii de decorațiuni specifice pentru anumite spații pot fi regăsite.

Comentarii

Continue Reading

Life Style

Fata Dianei Bianca, cunoscută și ca Barbie de România a intrat prima la Medicină

Avatar

Published

on

Sexy afacerista Diana Bianca – Barbie de România, așa cum mai este cunoscută are o fiica la fel de frumoasă și de deșteaptă! Fiica afaceristei a dezvăluit ce notă a obținut în urmă examenului de admitere la medicina. A intrat PRIMA, cu nota 9.80!!!!!

Poate că mulți s-ar fi așteptat la o notă mică, ținând cont de faptul că fiica Dianei este, cum se spune în popor, un “copil de bani gata”.  Ei bine, expresia nu își găsește justificarea în cazul de față. ”Barbie de România” are toate motivele pentru a fi mândră, atâta vreme cât fiica ei a obținut nota…9.80.

Bianca, fiica Dianei este un copil cuminte și din ce se poate vedea pe rețelele de socializare, aceasta are o relație de prietenie cu mama ei și sunt foarte apropriate. Din sursele Dianei am aflat că Bianca este un copil exemplu, deoarece pe lângă acest exament pe care l-a trecut cu brio, ea este studentă și în anul II la Facultatea de Psihologie, aceeași facultate pe care a făcut-o și mama ei.

Însă nici mama nu se lasă prea jos, Diana a luat BAC-ul cu nota 10 la cinci materii, în fiecare an avea premii la Olimpiadele Naționale și a intrat la Facultatea de Psihologie a șasea din 1700 de candidați.

Până la urmă, cum spune și o vorba din popor: “Așa mama, așa fiica!”.

Comentarii

Continue Reading

Life Style

Cele mai populare espadrile casual pentru femei, în vara anului 2020

Avatar

Published

on

Descoperă cele mai noi modele de espadrile în tendințele modei din acest an, pentru a ști ce să alegi la ținutele vestimentare!

Dacă vrei să ai o încălțăminte comodă și ușoară, alege espadrilele în această vară! Vei vedea că investiția este minimă, pentru că la această gamă de pantofi prețurile sunt foarte avantajoase. În plus, espadrilele reprezintă o tendință chic, relaxantă și confortabilă, pe care o preferă femeile ce pun accent pe simplitate.

Pentru femeile care pun accent pe glamour și modernitate, există espadrile mai sofisticate, care au accente și detalii strălucitoare și care sunt o adevărată tendință în modă, în acest an. Espadrilele din 2020 sunt moderne și sofisticate, sunt realizate într-o mare varietate de versiuni și modele, care se potrivesc în diferite ocazii. Cert este că acest stil de sandale se poate potrivi și în mediul urban și rural. Este potrivit și pentru a merge la serviciu și în vacanță, are caracteristici foarte bune, care mulțumesc chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

Persoanele care nu suportă sandalele flip-flops, pot opta pentru o pereche de espadrile care sunt ușoare, elegante și confortabile. Acestea sunt singurele produse de încălțăminte care nu creează niciun disconfort la picioare, pentru că sunt moi și relaxante la purtat. Dacă se aleg espadrile cu talpa plată, confortul este deja asigurat. Întregul corp se relaxează, puteți merge pe jos ore în șir, fără a obosi la picioare. Espadrilele sunt realizate de obicei din țesătură de bumbac și au talpa flexibilă. Există și modele din piele, care au aspectul unei sandale elegante.

De regulă, talpa la espadrile este groasă, are un stil unic creat de frânghia aplicată. Iubitorii de modă apreciază espadrilele pentru că acestea sunt cele mai vechi modele de încălțăminte fabricate din bumbac rezistent și iută. În comparație cu alte tipuri de pantofi, aceștia sunt cei mai ușori și confortabili.

Există espadrile fără barete, care sunt mai restrictive și care se poartă fără șosete. Lipsa de curele la espadrile este avantajoasă pentru că aceste produse arată mai atractiv. Deși curelele au rolul lor, fixează espadrila de picior, totuși această caracteristică excelentă poate să lipsească. În zilele mai răcoroase, când vrei să porți espadrile cu șosete, prezența curelei te incomodează, nu vine bine la aceste produse.

Espadrilele se poartă și primăvara și vara, au culori diferite, pot fi din ce în ce mai sofisticate, sunt ușor de purtat și au un design plăcut, iar varietatea de modele le face potrivite pentru toate gusturile. Asta se poate observa și din gama de espadrile casual de pe www.depurtat.ro/espadrile-casual.

Cu această încălțăminte de vară se poate merge la plimbare sau la muncă, simțindu-te bine și confortabil. Chiar dacă vei merge mult pe jos, te vei simți ușor și confortabil, ca și cum nu ai avea nimic în picioare. Confortul oferit de espadrile este demn de luat în calcul, mai ales că este creat de talpa groasă și moale. Când mergi cu espadrile te simți mereu comod la picioare.

Dacă alegi espadrile confecționate din materiale de calitate, vei avea parte de mai mult confort și de o stabilitate creată de talpa exterioară, ce poate asigura tracțiunea pe toate tipurile de teren. Talpa este groasă, ortopedică, din sfoară, comodă datorită platformei. Espadrilele au șiret lat în jurul gleznei, sunt realizate din material textil, iar în partea anterioară pot avea anumite decorațiuni, ornamente, ori ștrasuri. Pe părțile laterale prezintă decupaje, care lasă pielea piciorului să respire, în zilele călduroase de vară.

Espadrilele din anul 2020 sunt cele mai comode și interesante produse de încălțăminte pentru femei. Acestea sunt articole de încălțăminte foarte frumoase, care merg perfect la ținutele deosebite de vară. Sunt perfecte și pentru pantalonii de blugi, pe care îi poartă femeile în diferite ocazii. Espadrilele sunt confortabile și elegante, au un farmec aparte creat de talpa lată din sfoară, care asigură respirația piciorului și confortul termic.

Pentru a avea un look modern și feminin alege astfel de produse damă, pentru că sunt super comode și se pot cumpăra foarte ieftin în magazinele online. Espadrilele din acest an arată grozav, sunt flexibile și confortabile, sunt cele mai căutate în vara anului 2020.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0