Connect with us

ALL MEDIA

Şefa CNA, Laura Georgescu, declaraţii la DNA în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu

Redactia Radar de Media

Published

on

Preşedinta CNA, Laura Georgescu, a declarat miercuri, la intrarea în sediul DNA, că nu putea să dea sancţiuni fără votul a minimum şase membri din Consiliu şi că nu avea de ce să întocmească adrese false, dar că se aşteaptă la orice în dosarul în care este acuzată de abuz, inclusiv să fie reţinută, scrie Mediafax.

Laura Georgescu a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 11.00, fiind citată să se prezinte în dosarul în care este acuzată de abuz în serviciu şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în cazul sesizărilor falsificate care au stat la baza sancţionării cu amendă a 11 posturi de televiziune.

Preşedinta Consiliului Naţional al Audiovizualului a declarat, la intrarea în sediul DNA, că ea nu avea cum să influenţeze votul colegilor din CNA şi că pentru a se da sancţiuni unui post de televiziune există o întreagă procedură, pe care ea nu avea cum să o execute de una singură.

Laura Georgescu a explicat că, în astfel de situaţii, se întrunesc opt membri ai CNA, analizează sesizarea în cazul unui anume post, se vizionează imagini, după care, cu votul a minimum şase membri, se ia o eventuală decizie de sancţionare. Şefa CNA a adăugat că fără votul a cel puţin şase membri, nu se poate da nicio sancţiune, chiar dacă există culpă.

Citeste mai mult pe Mediafax.

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending