Connect with us

ALL MEDIA

Sefa de Marketing de la PRO TV, Lucia Antal, realeasa in boardul asociatiei internationale de masurare a audientelor

Published

on

 

Lucia Antal, Marketing Director Pro TV, a fost aleasa membru al Consiliului Director al International Joint Industry Committees Association (I-jic), pentru al treilea mandat consecutiv

 

Organizatia internationala isi propune sa imbunatateasca calitatea cercetarii datelor si a masuratorilor, sa promoveze transparenta in masurarea audientelor, exemplele de best practice la nivel international si isi doreste sa devina un centru international de documentare pentru masurarea audientelor si auditul masuratorilor datelor.

 

Lucia Antal face parte din echipa Pro TV de 21 de ani si are o vasta experienta in domeniul masurarii si a cercetarii datelor de audienta. In board-ul I-jic, Lucia este implicata activ  in cele mai importante decizii ale  pietei de media, alaturi de cei trei colegi ai sai, Harald Amschler din Elvetia, Dany Peria si Nicholas Cour din Franta, reprezentati ai unor importante asociatii de media din I-jic.

I-jic Association este formata din membri reprezentanti ai 16 asociatii media din 13 tari, atat din Europa cat si din Africa, iar in board-ul de conducere al asociatiei, Lucia lucreaza alaturi de alti trei colegi din Elvetia si Franta.

 

“Ma bucur sa fac parte din aceasta asociatie, care isi propune sa realizeze lucruri importante pentru industria in care ne desfasuram activitatea. Datele de audienta, masurarea lor intr-un mod corect si transparent, analizarea lor corespunzatoare ne ajuta sa evoluam, sa luam decizii, sa demaram proiecte. Importanta datelor este un subiect pe care se concentreaza o mare parte din business, iar intreaga economie are la baza rezultatele obtinute pentru reinvestitii. In industria media, fie ca este vorba despre ziare, reviste, outdoor, radiouri, televiziuni, website-uri sau agentii de media, datele de audienta reprezinta pilonul principal pentru evolutie. Sunt foarte fericita ca Romania are parte de sustinere internationala pe acest plan, iar acest lucru are un ecou important pentru intreaga industrie media din tara noastra.”, a declarat Lucia Antal, Marketing Director Pro TV.

 

Romania este reprezentata in I-jic de doua asociatii, BRAT (Biroul Roman de Audit Transmedia) si ARMA (Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor), iar Lucia Antal, Marketing Director Pro TV, ocupa si functia de presedinte ARMA. In premiera de la infiintarea I-jic, urmatoarea intalnire a tuturor membrilor asociatiei va avea loc la Bucuresti. Aceasta implicare activa in I-jic nu poate decat sa consolideze pozitia industriei media din Romania la nivel international.

 

“Datorita implicarii si a rezultatelor remarcabile pe care Romania le are in cadrul I-jic, sunt fericita sa anunt ca urmatoarea intalnire a membrilor din toate tarile partenere va avea loc la Bucuresti, in luna noiembrie. Este un pas foarte important pentru industria media din tara noastra, deoarece vom avea ocazia sa le aratam tuturor membrilor Romania, prin prisma rezultatelor, si vom vorbi si despre potentialul de dezvoltare in alte tari.”, a conchis Lucia Antal.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

Postul de televiziune Realitatea TV, emisia suspendata!

Published

on

 

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis suspendarea temporară a emisiei Realitatea TV. Potrivit informaţiilor postului, sancţiunea vine pe fondul modului în care a fost reflectat mitingul Diasporei din 10 august, care s-a soldat cu violenţe, anunta ziarul Adevarul

Realitatea TV şi-a anunţat telespectatorii că joi, 17 ianuarie, timp de 10 minute, în intervalul 19.00-19.10, emisia va fi suspendată, potrivit unei decizii a CNA, pe care postul de ştiri o consideră abuzivă.    „Abuz al Consiliului Naţional al Audivizualului la adresa Realitatea TV. În urmă cu puţin timp, postul nostru de televiziune a fost sancţionat de CNA pentru că a informat. V-a adus informaţii despre mitingul diasporei din 10 august şi despre intervenţia dură a jandarmerie. Realitatea TV a fost monitorizată strict. Pentru modul în care v-am dezvăluit tot ceea ce s-a întâmplat în Piaţa Victoriei, CNA a hotărât să ne suspende emisia“, se specifică în anunţul publicat pe site-ul televiziunii.

Citeste mai mult: adev.ro/pldn9v

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

TVR este official broadcaster al evenimentelor care marchează exercitarea Preşedinţiei României la Consiliul UE

Published

on

Foto Credit: TVR
 
  • Televiziunea publică transmite astăzi, 10 ianuarie, de la ora 19.00, în direct, ceremonia de lansare a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene

 

TVR va acoperi şi produce, în calitate de partener media oficial, toate evenimentele derulate  pe durata exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Până pe 30 iunie, TVR va dedica ample spaţii de emisie, pe toate canalele sale, pentru acoperirea la zi – prin ştiri, dezbateri, transmisiuni directe şi alte producţii jurnalistice – a celor aproximativ 300 de activităţi şi evenimente desfăşurate de Ministerul Afacerilor Externe în Bucureşti şi în alte oraşe din România.

TVR va asigura transmisia live şi rezumate montate ale evenimentelor, informaţii în timp real putând fi accesate şi pe pagina Ştirilor TVR – http://stiri.tvr.ro/romania2019eu.html.

De asemenea, broadcasterul oficial pentru Preşedinţia României a Consiliului Uniunii Europene va oferi gratuit reprezentanţilor din media acreditată material audiovizual gata pentru difuzare (HD), de la reuniunile ministeriale informale, de la Summitul din Sibiu sau de la alte evenimente de nivel înalt care vor avea loc în toată România. Materialul audiovizual va fi transmis via EbS, serviciul de informaţii TV al Uniunii Europene, via satelit şi poate fi descărcat în timp real.

Pe 10 ianuarie* a.c., începând cu ora 19.00, televiziunea publică transmite în direct, de la Ateneul Român, pe TVR 1, TVR HD şi online pe TVR+, ceremonia oficială de lansare a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene. La eveniment sunt invitaţi înalţi oficiali europeni – Jean-Claude Juncker, şeful Comisiei Europene; Colegiul Comisarilor de la Bruxelles, dar şi presa acreditată la instituţiile europene.

Transmisia TVR va continua cu concertul susţinut de Orchestra Uniunii Europene, care va interpreta Rapsodia Română nr. 1, de George Enescu şi Odă Bucuriei, de Beethoven, devenită, din 1985, Imnul Uniunii Europene. Orchestra Uniunii Europene este un proiect muzical lansat la propunerea României şi aduce împreună 90 de muzicieni din cele mai importante orchestre ale ţărilor membre UE.

Reunirea acestor muzicieni la Bucureşti creează un model unic până în prezent, dincolo de barierele culturale, politice, sociale şi economice. Dirijor al Orchestrei Uniunii Europene va fi Ion Marin.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

ȘtirilePROTV.ro lansează newsletter-ul zilnic pe WhatsApp!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Începând de săptămâna aceasta, cele mai importante știri ale zilei pot ajunge foarte simplu la tine! ȘtirilePROTV.ro lansează newsletter-ul care rulează pe aplicația mobilă Whatsapp.

“Utilizatorii noștri își doresc să primească și să consume informații pe cele mai folosite canale de către ei, inclusiv WhatsApp. De aici decizia firească a echipei de a dezvolta acest newsletter zilnic, prin care utilizatorii sunt la curent cu cele mai importante știri. Pentru echipa de digital PRO TV, cel mai important este să fim în permanentă interacțiune cu cititorii noștri.”, a declarat Andrei Bereandă, Head of Digital PRO TV.

De luni până duminică, în prima parte a zilei, echipa editorială ȘtirilePROTV.ro va alege cele mai importante și relevante subiecte. Așa cum sunt deja obișnuiți, cei care se vor abona la newsletter vor avea parte de subiecte dezvoltate de profesioniștii de la Știrile PRO TV, bine documentate și prezentate obiectiv.

 

Mecanismul prin care oricine poate primi cele mai importante știri din ziua respectivă este foarte simplu:

  • Memorarea numărului de telefon 121.112 în agenda de contacte a telefonului mobil cu denumirea ȘtirilePROTV.
  • Începerea unui conversații în aplicația WhatsApp cu numărul memorat cu textul “START
  • Pentru dezabonare, trebuie trimis un mesaj în aplicația WhatsApp cu textul „STOP”

În fiecare zi, cele mai relevante știri din România și nu numai pot ajunge direct pe telefon, cu newsletter-ul ȘtirilePROTV.ro.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending