Şefa ştirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu şi-a dat demisia că urmarea a protestelor pe marginea tragicului eveniment! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Şefa Ştirilor TVR, Raluca Stroe Brumariu, şi-a dat demisia ca urmare a protestelor apărute după ce Televiziunea Română nu a difuzat imagini în regim de breaking news privind incediul izbucnit vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti, scrie Mediafax.

Raluca Stroe Brumariu a demisionat, luni, din funcţia de coordonator interimar cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri din Societatea Română de Televiziune, au declarat, pentru MEDIAFAX, mai multe surse din SRTv.

Brumariu a preluat conducerea Ştirilor TVR în luna mai, printr-o decizie a fostului preşedinte-director general al SRTv, Stelian Tănase. Aceasta l-a înlocuit la acel moment, în această funcţie, pe Claudiu Lucaci.

Demisia a fost anunţată ca urmare a protestelor apărute după ce Televiziunea Română nu a difuzat imagini în regim de breaking news privind incediul izbucnit vineri seară în clubul Colectiv din Bucureşti.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending