Connect with us

A-Z NEWS

Sefa TVR, Doina Gradea va pleca la Lisabona pentru a-i sustine pe concurentii nostri la Eurovision

Published

on

Preşedintele-Director General al TVR, Doina Gradea, va participa la concursul Eurovision, de la Lisabona, în urma invitaţiei primite de la reprezentanţii European Broadcasting Union (EBU).  

PDG al TVR se alătură, astfel, altor aproape 30 de manageri ai unor televiziuni publice din Europa care îşi vor susţine reprezentanţii la cel mai mare festival al cântecului european.

Reuniunea din capitala Portugaliei, iniţiată  încă de la finalul anului trecut, este şi un excelent prilej de a discuta despre posibile parteneriate, tendinţe în audiovizual sau despre experienţa organizării unor evenimente complexe – cu atât mai mult cu cât TVR va fi official broadcaster pentru preluarea de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

Emoţiile pentru concurenții Eurovision Song Contest încep marţi, 8 mai, când artiști din 19 țări vor urca pe scena de la Altice Arena, în prima semifinală a concursului.

Reprezentanţii României, The Humans, cu melodia Goodbye, vor intra în competiţie în semifinală din 10 mai. TVR va transmite în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2018 de la Lisabona, pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, începând cu prima semifinală din data de 8 mai, de la ora 22.00.

Finala Eurovision 2018 va avea loc sâmbătă, 12 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00. 

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending