Connect with us

ALL MEDIA

Seful TVR face apel la CA să renunţe la apartenenţe politice şi comandamente străine de interesele TVR

Published

on

Stelian Tănase, preşedintele-director general al SRTv, face apel, într-o scrisoare adresată membrilor Consiliului de Administraţie (CA) al instituţiei, ca “pentru binele TVR” să renunţe la “apartenenţe politice sau de «comandamente» străine de interesele Televiziunii Române”, scrie Mediafax.

Stelian Tănase a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că este “un succes foarte important” aprobarea grilelor de toamnă ale TVR de CA.

“Am găsit un Consiliu de Administraţie mai rezonabil, mai dispus să conlucreze înspre binele TVR”, a precizat pentru MEDIAFAX Stelian Tănase.

El a mai spus că la acest succes a contribuit şi înlocuirea în CA al TVR a lui Corneliu Calotă cu supleantul său, Adrian Ștefan Bădescu. Acesta din urmă a participat, luni, pentru prima dată la o şedinţă a CA al TVR.

“A fost mai bine, mai cooperant, mai aplicat”, a spus Stelian Tănase, referindu-se la Adrian Ştefan Bădescu.

Totodată, Stelian Tănase a spus că a adresat membrilor Consiliului de Administraţie al TVR şi o scrisoare deschisă, însă a refuzat să precizeze ce conţine aceasta.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending