joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăENTERTAINMENTEurovisionSelecţia Naţională Eurovision 2017 va avea loc la Cluj Napoca. Bugetul evenimentului...

  Selecţia Naţională Eurovision 2017 va avea loc la Cluj Napoca. Bugetul evenimentului se ridica la 1,8 milioane de lei

  Selecţia naţională a Eurovision 2018 va avea loc la începutul anului viitor în Sala Polivalentă Cluj-Napoca, în parteneriat cu Televiziunea Publică, municipalitatea urmând să finanţeze evenimentul cu suma de 550.000 de lei, informeaza Mediafax

   

  Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, în şedinţa Consiliului Local Cluj-Napoca, în care s-a aprobat un acord de principiu privind organizarea selecţiei naţionale Eurovision 2018, că Sala Polivalentă, cu o capacitate de 10.000 de locuri, are în dotare toate facilităţile corespunzătoare desfăşurării unui asemenea eveniment de interes naţional.

   

  ”Municipiul Cluj-Napoca va participa în parteneriat cu Televiziunea Publică la organizarea selecţiei naţionale Eurovision 2018. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă Cluj-Napoca în perioada 19 ianuarie – 11 februarie 2018, şi vom propune alocarea de la bugetul local a sumei de 550.000 de lei ca susţinere financiară a acestei competiţii. Cu o capacitate de 10.000 de locuri, Sala Polivalentă are în dotare toate facilităţile corespunzătoare desfăşurării unui asemenea eveniment de interes naţional, fiind cea mai modernă şi încăpătoare construcţie destinată unor astfel de competiţii. Este normal ca evenimentul să aibă loc aici iar organizarea selecţiei naţionale Eurovision confirmă statutul Clujului de capitală a sportului şi a spectacolelor de calitate”, a spus Boc.

   

  Acordul de principiu al Consiliului Local Cluj-Napoca a fost votat cu unanimitate de voturi.Bugetul total al selecţiei naţionale Eurovision 2018 se ridică la peste 1,8 milioane de lei. Concursul Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona, capitala Portugaliei.

   

  Foto Credit: TVR

  Razvan Badea - Redactor

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Razvan Badea - Redactor
  Razvan Badea - Redactorhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente